ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.8.2021 | 01:40

Έλξη

Πραγματικα πόσο με ελκύουν οι γύναικες που είναι μαγκακια με την καλή έννοια φυσικα, που μπορείς να συζητήσεις για όλα και δε βγαζουν ένα ψεύτικο καθωσπρεπισμό, που είναι και λίγο νταήδες ρε παιδί μου όταν πρέπει, αλλά είναι ο εαυτός τους και δεν κουτσομπολεύουν, πολύ ερωτεύσιμες ρε παιδί μου, μακαρι να βρω και γω μια τέτοια κοπέλα.
5
 
 
 
 
σχόλια

εντάξει βρε παιδιά δεν είπε τίποτα ο ανθρωπος, απλά εξέφρασε κατι που του αρέσει, ποίος σας είπε οτι δε μας αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες ε και αμα βρίζει και λιγακι, ολοι βρίζουμε καποιες φορές, οκ το οτι εκφραζεις κατι δε σημαίνει αυτόματα οτι προσβαλλεις μια συνεσταλμένη κοπελα η ενα διαφορετικό χαρακτήρα.

Οι τυπου μαγκάκια που τα λένε έξω από τα δόντια κάνετε ότι σας αρέσουν αλλά δε σας αρέσουν. Γιατί όταν είναι έτσι συνήθως βρίζουν και εύκολα και μετά λέτε 'δε Μ αρέσει η γυναίκα να βριζει'.

Πόσο αλήθεια αυτό όμως...
Τα βρίσκουν σκούρα όταν είναι πιο μάγκας από αυτούς και μετά τους πειράζει...γιατί δεν μαρεσει λέει να μιλάει έτσι η γυναίκα....

Οχι μονο στο να βριζουν. Ειδικα οσοι δεν τις θελουν, δεν θελουν γυναικες τετοιες με "πυγμη" που υπερισχυουν ευκολα αν τις βαλεις αναμεσα σε δεκα αντρες. Δεν ειναι οτι ολες εχουν γλωσσα λιμανιου. Αρκει να ειναι επιβλητικες/αποφασιστικες/δυναμικες/να μην κωλωνουν.
Ε κατι τετοιες δεν τις θελουν γιατι βγαζουν τις ανασφαλειες των ανδρων δεν ξερουν πως θα τις διαχειριστουν.
Και εξυπνες. Και γρηγορες/σπιντατες να απαντουν να διεκδικουν.
Ε κατι τετοιες απλα τους κανουν ακομα δυσκολοτερη την υπαρξη και την οποια αντιπαραθεση μαζι τους, ξερουν θα χασουν.
Γιαυτο δεν τις προτιμουν ευκολα. Λιγοι βουτανε στα βαθια.
Προτιμουν εκεινες που ευκολα ελεγχονται/διαχειριζονται που δεν νιωθουν ηττημενοι.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ