ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.8.2021 | 16:37

Αννα

Θλιψη για αυτο που συμβαινει στην Ευβοια, για τους ανθρωπους - μικρους και μεγαλους-που αναγκαστηκαν να εγκαταλειψουν τα σπιτια τους, που εχασαν καποιοι απο αυτους τα σπιτια τους, τους κοπους και τους αγωνες τους. Και ποσο δυσκολο πρεπει να ειναι να τα εγκαταλειψεις ολα, γνωριζοντας πως ισως δεν τα ξαναβρεις εκει που τα αφησες. Και μετα θα πρεπει να ζεις σαν μεταναστης-για ποσο καιρο αραγε-σε γυμναστηρια, ξενοδοχεια-... Το θετικο ομως ειναι πως εισαι ζωντανος, η ζωη θα ξαναπαρει τον δρομο της. Και το λεω απο προσωπικη εμπειρια καταστροφης. Η πικρα παντα θα μενει οπως και μια ελπιδα πως η ζωη κατι μας χρωσταει υστερα απο αυτο που μας πηρε αδικα!
5
 
 
 
 
σχόλια

Η ζωη συνεχιζει ναι σωστα το εθεσες. Ομως αν φτασεις στο μειον δυσκολα πολυ δυσκολα φτανεις στο +100 που ησουν πριν.
Μακαρι να τελειωσει αυτη η κατασταση εχω στεναχωρηθει με τους πληγεντες και την καταστροφη (περιβαλλον/ζωα) που δυσκολα θα ξαναγινουν ολα οπως πρωτα, τουλαχιστον σε ενα βαθμο.

Πραγματικά πολύ λυπηρό. Η καρδιά μου έσπασε με όλο αυτό. Οι άνθρωποι παλεύουν μόνοι τους και χωρίς βοήθεια. Αυτό που με εκνευριζει είναι όταν όλοι οι αγανακτισμένοι προσπαθούν να πουν μια αλήθεια στην κάμερα τους διακόπτουν οι δημοσιογράφοι λες και είναι σκουπίδια. Πουλημένοι!

η εξομολογηση σαν δελτιο τυπου της Νεας Δημοκρατιας ειναι ,ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ δεν θα επανελθει και ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ δεν θα ειναι ξανα το ιδιο ο στρουθοκαμηλισμος δεν χωραει σε αυτην την περιπτωση ολοι μας συμβαλλαμε σε αυτο το μαυρο μελλον μας ανηκει και ποσο μαλλον σε αυτους που ειναι εκει .καλη τυχη θα χρειαστει

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ