ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.8.2021 | 13:18

Πόσο σπαστικιά πιά...

Πήγα για μαλλιά και νύχια,αγόρασα κι ένα φορεματάκι που το είχα βάλει στο μάτι εδώ κι ένα μήνα.Σήμερα θα είναι το πρώτο μας ραντεβού.Πρίν από λίγο μιλούσα με μιά φίλη μου και της τα έλεγα,και μου λέει "μήν τα κάνεις γι'αυτόν,να τα κάνεις πρώτα για σένα".Φυσικά και τα κάνω πρώτα για εμένα,αλλά ναί,τα κάνω και γι'αυτόν,θέλω να του αρέσω,τί πρόβλημα υπάρχει σ'αυτό;Το άλλο το κουφό που μου είπε,ήταν ότι επειδή εγώ είμαι τρελαμένη μαζί του,εκείνη φοβάται μήπως κάνουμε σέξ απ'την πρώτη φορά.Εντάξει,εκεί τά 'παιξα εντελώς!Φοβάται εκείνη για μένα,λές και μιλάει σε καμιά πρωτάρα ή στο παιδί της άν είχε.Της είπα ότι άν μου βγεί,και σέξ θα κάνω,κι ό,τι γουστάρω.Έλεγε,έλεγα,και στο τέλος σχεδόν της έκλεισα το τηλέφωνο.Άει σιχτίρ στην τελική... Δέν θα μου το χαλάσει κανένας και τίποτα.Σκέφτομαι μόνο θετικά,και η συγκεκριμένη,είναι ήδη ξεγραμμένη.
14
 
 
 
 
σχόλια

Εσυ κανε αυτο που γεμιζει εσενα και μην περιμενεις απο τους αλλους να σε καταλαβουν πραγματικα.
Γιατι τα βλεπουν απο τη δικια τους οπτικη που μπορει να ναι σωστη μπορει ομως να ειναι και λαθος.

Τι δεν κατάλαβες ακριβώς; Την έφαγε η ζήλια που εσύ πηγές για περιποίηση για γκομενο ενώ αυτή λογικά δεν έχει. Και για το σεξ επίσης δεν της πέφτει λόγος. Χεστην.

Υπερβολική κι εσύ κι εκείνη.

Δε χρειάζεται να τα λες όλα χαρτί και καλαμάρι.
Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω τι σας ωθεί λίγο πριν το ραντεβού να παίρνετε τηλέφωνα και να λέτε μέχρι και τι εσώρουχα θα φορέσετε. Είναι προσωπικές στιγμές και καλά θα κάνουν να παραμένουν ως τέτοιες.

Δεν είχες ποτέ κολλητές; οι κολλητές λένε και την παραμικρή λεπτομέρεια μεταξύ τους. Τώρα βέβαια ότι συνήθως η μία κοιτάει να βγάλει το μάτι της άλλης, είναι μια πικρή πραγματικότητα!