ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.7.2021 | 21:04

Δεν θα αποκτήσω

ποτέ σχέση με κανένα γιατί κάθε φορά που θα μου λέει "ξέρεις αγάπη μου που θα είμαι", δεν θα ξέρω. Και θα καταλήξω ύστερα να μην με νοιάζει, είτε θα μου λέει αλήθεια ή όχι παρά μόνο η πάρτη μου. Είμαι καλά που είμαι μόνη μου. Εύχομαι να γεράσω έτσι. Κουράστηκα.
5
 
 
 
 
σχόλια

Καλημέρα και καλό μήνα.
1ον) Η εμπιστοσύνη κατακτάται και κερδίζεται με την πάροδο του χρόνου, όσο μαθαίνεις τον άλλον άνθρωπο και είναι αμοιβαία αυτή η συνθήκη και αμφίδρομη.
2ον) Εάν δεν πιστεύει ένας άνθρωπος στον εαυτόν του δε θα μπορέσει να εμπιστευθεί και άλλους ανθρώπους εκτός του οικογενειακού του και φιλικού κύκλου. Άρα δε θσ μπορέσει να αφεθεί, ούτε να "επενδύσει" σε μια σοβαρή και όχι επιφανειακή συναναστροφή με τον οποιονδήποτε "άγνωστο"για εκείνον άνθρωπο. Για το λόγο αυτό δεν τον ενδιαφέρει να γνωρίσει περεταίρω και ούτε προφανώς να δημιουργήσει κάτι βαθύτερο συναισθημάτων. Αρκείται στην επιφάνεια.
3ον) Ο κύριος λόγος που πιθανόν συμπεριφέρεται κάποιος έτσι είναι γιατί ίσως πληγώθηκε στο παρελθόν και ό,τι αρνητικό ένιωσε κ εισέπραξε το κουβαλάει μέσα του και αυτό διαιωνίζεται σε όποια γνωριμία νέα προκύψει.

Κανένας δεν ξέρει. Επιλέγει να πιστέψει τον άνθρωπό του.
Αν συνεχίσεις έτσι στις σχέσεις θα τρελλαθείς. Κι αντί να αλλάξεις τρόπο σκέψης, σε νικάει η έμμονη ιδέα και προτιμάς να μείνεις μόνη. Κρίμα!

Μην το λες αυτό ! Αν τον εμπιστεύεσαι κάποιον δεν έχεις λόγο ν φοβάσαι κάτι . Δεν είναι όμορφο πράγμα να είσαι μόνος στην ζωή.. Μόνος εννοώ χώρος έναν άνθρωπο δίπλα σου , χωρίς φίλους , χωρίς κανέναν.. Πάντα θέλουμε κάποιον να είναι μαζί μας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ