ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.7.2021 | 14:22

Βάλτο να τ'άκους

Υπάρχει ενας ανθρωπος που αγαπάω όσο τίποτα άλλο σε αυτον τον κοσμο. Αλλα Είμαστε πολύ διαφορετικοί μαλωνουμε συχνά και τον τελευταίο καιρο μου μιλαει μονο για να μαθει αν ειμαι καλα σωματικα καθως ειχα ενα ατυχημα και τιποτα αλλο. Ξερω οτι κι αυτος με αγαπάει βαθιά αλλα δεν με εμπιστεύεται και δεν με συγχωρει για διάφορα λαθη του παρελθοντος. Όλοι μου λένε να προχωρησω αλλα μεσα μου ξερω οτι κανενας άνθρωπος δεν θα ειναι σαν αυτόν και ποτε δεν θα ειμαι ευτυχισμένη . Να συνεχίζω να προσπαθώ μηπως Επιτέλους είμαστε ευτυχισμένοι ή να παψω να ελπιζω;
10
 
 
 
 
σχόλια

Ένα σημάδι πραγματικής αγάπης ,τόσο για τον εαυτό μας όσο και για τους άλλους, είναι να ξέρουμε πότε πρέπει να αφήνουμε και να φεύγουμε. Είναι η κατάρριψη του εγωισμού μας. Η συναισθηματική μας ωριμότητα.
Όλα τελεολογικά τα πράγματα στη ζωή μας έχουν ένα τέλμα, ένα τέλος.
Να αγαπήσεις τον εαυτό σου. Να του δώσεις την ευκαιρία να ελπίζει ξανά και να εξερευνήσεις με αισιοδοξία και εγγενή αγάπη κάτι καινούργιο και διαφορετικό.

Η άποψή μου είναι να κάνεις αυτό που λέει η ψυχή σου. Εάν πιστεύεις πως αυτός ο άνθρωπος σε αγαπάει και τον αγαπάς, μπορούν να παρακαμφθουν όλα αυτά που σας χωρίζουν με αμοιβαίες υποχωρήσεις.
Χρειάζεται και από τις δύο πλευρές προσπάθεια.

Δείχνει ενδιαφέρον για τη σωματική σου υγεία έτσι, για να μην τον πει κανείς λαλάκα, δεν σ' εμπιστεύεται καθόλου και σου το δείχνει, ούτε και συγχωρεί λάθη του παρελθόντος (λάθη δικά σου, να υποθέσω, για τα οποία εκείνος δεν φταίει), κατά τ' άλλα σ' αγαπάει βαθιά. Όχι καλή μου. Όποιος αγαπάει (βαθιά, επιπόλαια, δεν έχει σημασία), ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα, ειδικά τέτοιες στιγμές, που θα φρόντιζε να σ' έχει δίπλα του για να μην πάθεις τίποτα ποτέ ξανά, εμπιστεύεται (όχι τυφλά, αλλά ξέρει να δίνει ευκαιρίες) και ξέρει να συγχωρεί (εκτός πια αν έκανες κάτι που τον μείωσε σαν άνθρωπο). Κανείς δεν είναι σαν εκείνον στα μάτια σου, αλλά σκέψου ότι κανείς δεν είναι και σαν εσένα. Αν αυτός δεν το βλέπει, τότε θα υπάρξει ο δικός σου άνθρωπος που θα το δει. Γι' αυτό, ξέγραψέ τον.

Η εμπιστοσύνη εξομ. είναι το άλφα και το ωμέγα. Αν δεν υπάρχει, βράσε ρύζι, δεν πας μακριά. Θέλει πολλή δουλειά να κάνεις έναν άνθρωπο να σε εμπιστευτεί ξανά, όταν έχεις χάσει την εμπιστοσύνη του. Μπορεί να μην την κερδίσεις ξανά ποτέ. Προφανώς προτιμά να σε αγαπά από μακριά.