ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.7.2021 | 22:27

ο,τι να ναι

Η φιλη μου προ ολιγου μου ειπε οτι σε λιγες μερες θα παει να δει αγωνες σκυλων (??!!) με το αγορι της κ τους γονεις της (ζουμε εξωτερικο). Εγω θεωρωντας οτι μεχρι εκεινη τη στιγμη ηξερα τι ανθρωπος ειναι η φιλη μου αφενος σοκαριστηκα κ αφετερου τη ρωτησα απο που κ ως που θα παει να δει ενα τετοιο "θεαμα"! Η απαντηση της ηταν η εξης "ε οι γονεις του αγοριου μου πανε καθε χρονο κ μου προτειναν να παω κ ντραπηκα να πω οχι". Ντραπηκε να πει οχι σε κατι που δεν θα ηθελε να παρακολουθησει μην τυχον κ απογοητευτουν οι γονεις του αγοριου της! Εν τω μεταξυ επειδη κ η ιδια παρολο που πηρε την αποφαση να παει ηξερε προφανως οτι δεν ηταν η σωστη αποφαση, προσπαθουσε μεσα της να εκλογικευσει την αποφαση της κ να την κανει να ακουγεται λιγοτερο ηλιθια, οποτε μου ειπε οτι "ε νταξει στην τελικη τρωω κρεας που επισης συμβαλλει στο να βασανιζονται ζωα οποτε το να λεω οτι δεν θα πηγαινα σε τετοιους αγωνες για λογους ηθικης ειναι υποκριτικο, αφου με το να τρωω κρεας επισης συμβαλλω στον βασανισμο ζωων". Δηλαδη το να τρως κρεας που στην τελικη εχει να κανει με τροφη κ επιβιωση το εξομοιωνουμε με το να παρακολουθεις ζωα να αγωνιζονται απλα κ μονο για τη διασκεδαση σου!!! ΕΙλικρινα ειχα μεινει αφωνη με οσα ακουγα, δεν μπορουσα να φανταστω ποτε οτι ειναι δυνατον καποιος ανθρωπος να ειναι τοσο αβουλος ωστε να κανει κατι εντελως αντιθετο στα πιστευω του απλα γιατι δεν μπορει να πει οχι!! ΕΙχε φτασει το επιπεδο της συζητησης τοσο χαμηλα που ενιωθα οτι απλα κ μονο παιρνοντας μερος σε μια τετοια συζητηση υποβαθμιζα τον εαυτο μου. Μερικες φορες νιωθεις οτι ξερεις τους ανθρωπους που εχεις γυρω σου μεχρι που κανουν σχεση κ εκει ειναι που ξεδιπλωνεται μπροστα σου η ελλειψη βουλησης κ κριτικης σκεψης σε ολο της το μεγαλειο!
6
 
 
 
 
σχόλια

Δεν ξεκαθαρίζεις αν πρόκειται για κυνομαχίες ή για αγώνες δρόμου, και νομίζω στην βιασύνη σου να την κρίνεις, δεν ρώτησες καν. Υποψιάζομαι πως είναι το δεύτερο, στην αντίθετη περίπτωση είναι όλοι μαζί για τα μπάζα.

Αγώνες σκύλων; Άν εννοείς κυνομαχίες,από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις το θέμα.Άν είναι έτσι,και η φίλη σου,και ο δικός της,και η οικογένεια του,είναι τραγικοί.

Εξομολογούμενη νομίζω πως πρέπει να γίνει η εξής διευκρίνιση: η φίλη σου αναφέρεται σε αγώνες σκύλων οπού διασκεδάζουν μέσα από τρέξιμο και με το να κάνουν διαφορά κόλπα ή μιλάς για κυνομαχιες οι οποίες είναι παράνομες και εμπεριέχουν βασανισμό σκύλων; Μήπως η φίλη σου αναφερόταν σε αγώνες και εσύ κατάλαβες ότι αναφέρεται σε κυνομαχίες;

Εσένα τι σε κοφτει; Μάλλον σε έφαγε η ζήλεια έχω να πω εγώ και βρήκες μια δικαιολογία. Αγώνες σκύλων; Τελικά ποιος είναι μεγαλύτερο ζώο απ' όλους δεν ξέρω.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ