ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.7.2021 | 20:48

είμαι προβληματισμένη

απο την δουλειά ένα οδηγός μου είπε αν θέλω να γνωρίσω έναν γνωστό του εγώ το παιδί το ξέρω τουλάχιστον σαν φυσιογνωμία είναι πολυ ωραίος εμφανισιακά αλλα θέλει να γίνει παπας εν τέλη του είπα ότι είμαι θετική στο να τον γνωρίσω και του είπα να του δώσει το fb και βλέπουμε.....καλα δεν νομίζω να βγάλει πουθενά όλο αυτό αλλα είμαι της άποψης ότι δεν πρέπει να απορρίπτουμε ανθρώπους πριν καν τους γνωρίσουμε. εσείς τι λέτε
5
 
 
 
 
σχόλια

Μέχρι να γίνει παπάς και μέχρι να προχωρήσει η σχέση σας (αν προχωρήσει) έχουμε καιρό. Γνωριστείτε, περάστε όμορφα κι ότι είναι να γίνει θα γίνει.

Συνήθως αυτοί που θέλουν να γίνουν παπάδες, ψάχνουν μια κοπέλα να παντρευτούν νωρίς σχετικά. Κοίταξε, πιστεύω αρχικά ότι πρέπει να έχετε περίπου τις ίδιες θρησκευτικές πεποιθήσεις. Δε γίνεται να είσαι άθεη και να παντρευτείς κάποιον που θέλει να γίνει παπάς πχ. Επίσης υπάρχουν κι ένα σωρό άλλα στα οποία πρέπει να συμφωνείς ως προς τον τρόπο ζωής κτλ κτλ.
Πάντως δεν είναι κακό να μην θέλεις να γνωρίσεις κάποιον που έχει αποφασίσει να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο. Προσωπικά παρόλο που προσπαθώ να πιστεύω στον Θεό (γιατί η πίστη δεν είναι μια θεωρητική παραδοχή μόνο, αλλά πολλά περισσότερα) έχω παραδεχτεί στον εαυτό μου ότι δεν θα ήθελα να παντρευτώ κάποιον που θέλει να γίνει παπάς. Καλά εγώ θα δε θα ήθελα να παντρευτώ γενικά, αλλά λέμε τώρα θεωρητικά. Δεν είναι κακό να μη θέλεις, δεν μπορούν όλες να το κάνουν αυτό. Πρέπει να ταιριάζει και στην ιδιοσυγκρασία σου.
Πάντως δεν έχει νόημα να βγαίνεις με κανέναν που εκ προοιμίου γνωρίζεις ότι δεν έχει μέλλον. Μην χάνεις τον χρόνο σου και μη σπαταλάς ενέργεια. Το ότι απλώς σου αρέσει εμφανισιακά, εφόσον ξέρεις τις αποφάσεις και τις προτιμήσεις του, δεν είναι καθόλου αρκετό. Μάλλον επιφανειακό το βλέπω ως κριτήριο για να βγεις μαζί του.

Να κάνεις αυτό που θέλεις και μη ζητάς γνώμες για κάτι τόσο προσωπικό. Θεωρώ οτι η ζωή θέλει και λίγη τόλμη. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα με το να κάνεις μια γνωριμία. Μπορεί να καταλήξει σε μια ωραία σχέση, μπορεί σε μια ωραία φιλία/γνωριμία, μπορεί και σε μια αποτυχία αλλά και αυτό σώζεται με χιούμορ «Παππά μου δεν το βλέπω εμείς οι δυο να λάβουμε την ευλογία του Θεού» ;)