ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.7.2021 | 11:56

Είμαι παρθένος στα 34 μου..

Είμαι ακόμα παρθένος και έχω φτάσει 34...νιώθω απελπισμένος και στιγματισμένος,όλοι και όλες το καλαταβαινουν γύρω μου και ντροπιαζομαι,δεν ξέρω που να κρυφτώ. Υπερβολικά ντροπαλός και άτολμος,φοβόμουν να πλησιάσω κοπέλα από μικρός για να μην απορριφθω,ξέμεινα έτσι και δεν ξέρω πως να προχωρήσω. Οι γυναίκες με μυρίζονται από χιλιόμετρα ότι είμαι αβγαλτος και άπειρος,δεν πάει άλλο.
10
 
 
 
 
σχόλια

Μην αγχώνεσαι , γιατί απο κει ξεκινάει το κακό. Δες το πιο χαλαρά, βρες κάποιον να μιλήσεις, φίλο ή ψυχολόγο ή κάνε έναν φίλο που να μπορείς να το συζητήσεις και να το αποδαιμονοποιήσεις. Μη νομίζεις ότι κι υπόλοιποι δεν έχουμε θέματα που να μας απασχολούν όσον αφορά την σεξουαλική μας ζωή. Όλα θα πάνε καλά.

Δες καθρέπτη ... Αυτό που βλέπεις βγάζει καύλα ? τι πρέπει ν αλλάξει ? αυτό πρώτο κ μετά θα έρθει κ ο πηδουλος (κ γι'αυτόν υπάρχουν λύσεις επαγγελματίες τουλάχιστον για αρχή) κ μαζί κ ένας ψυχολογανθρωπος θα βοηθήσει πολύ

Η απειρία σου στο σεξ φαίνεται προφανώς μόνο στο κρεβάτι. Δεν νομίζω να βγαίνεις έξω και να λένε , έρχεται ο παρθένος γιος της γειτονιάς. Αυτό είναι ξεκάθαρα δικό σου κόμπλεξ. Πρέπει όμως να ολοκληρώσεις επειγόντως, για να κάνεις και καμιά σχέση της προκοπής. Λοιπόν, θα καλέσεις στο σπίτι σου, στον δικό σου χώρο οπωσδήποτε, μια έμπειρη ιερόδουλη να σε βοηθήσει να ξεκλειδώσεις ερωτικά. Είτε τα καταφέρεις, είτε όχι, ούτε που σε νοιάζει, γιατί πολύ απλά αυτή έχει δει εκατοντάδες περιπτώσεις παρθένων αντρών, προβληματικών και μη. Απλά να είσαι ο εαυτός σου με την επαγγελματία.
Άντε καλή τύχη.

σίγουρα και στο κρεβάτι αλλά και στον αέρα που βγάζεις

δεν είναι. λύση αυτό να ολοκλήρωση επειγόντως, οπότε αισθάνεται έτοιμος κάποιος
και στις γυναίκες θα ήθελαν κάποιον άντρα που πάει με ιερόδουλες

Δεν βλέπω κανένα λόγο ντροπής προσωπικά και είμαι γυναίκα κοντά στην ηλικία σου. Δεν θεωρώ καθόλου γενικά ντροπιαστικό είτε άντρας είτε γυναίκα να είναι κανείς και να μην έχει καθόλου ακόμα επαφή. Άλλα πράματα είναι ντροπή που κανονικά μερικοί θα έπρεπε να ντρέπονται, αλλά δεν χαμπαριάζουν.

Είσαι αυτός που έγραψε την εξομολόγηση από πάνω; Ρε παιδιά και οι γυναίκες έχουν ανάγκες όπως εσείς. Να αγαπήσουν και να αγαπηθούν. Κάνε ένα βήμα σε αυτή που θα σου αρέσει. Σε κανενός το κούτελο δε γράφει 'παρθενος'. Πήγαινε σε ψυχολόγο.