ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.7.2021 | 22:54

Αισθηματικά ανύπαρκτα.

Πλησιάζω τα 37 και είμαι μόνη μου χρόνια. Δεν έχω χαρεί ακόμη και νιώσει την αληθινή και όμορφη αγάπη. Το δρομολόγιό μου είναι δουλειά σπίτι και το αντίθετο. Ήμουν κιόλας άνεργη μεγάλο χρονικό διάστημα που τουλάχιστον κάτι βρήκα τώρα από το τίποτα. Πολλές φορές με ρίχνει όλο αυτό ψυχολογικά και άλλες φορές δεν νιώθω τίποτα. Η σκέψη δηλαδή πως δεν έχω βρει τον δικό μου άνθρωπο. Νιώθω μόνη και άδεια. Είμαι εμφανίσιμη γυναίκα και νιώθω καλά με εμένα, οπότε δεν είναι το παρουσιαστικό. Δεν έχω φίλους και φίλες και κανέναν να μιλησω για αυτό γράφω εδώ. Βαρέθηκα να απογοητεύομαι και να ελπίζω σε κάτι που απλά δεν έρχεται. Νιώθει καμία άλλη έτσι; Ώρες ώρες πιστεύω ότι είμαι η μόνη που έχει αυτή τη λύπη. :(
10
 
 
 
 
σχόλια

Ρε γυναίκες, όταν φτάνετε σε μια ηλικία και έχετε μείνει μόνες σας, σαν την καλαμιά στον κάμπο, το πρόβλημα είναι σαφώς δικό σας. Είτε είστε απαιτητικές ψηλομύτες , είτε ταπεινά και κομπλεξικά χαμομηλάκια. Εσύ εξ, πόσες φορές έδειξες το ενδιαφέρον σου για έναν άντρα; Σκέψου το και απάντησε στον εαυτό σου.

Το να κουνάτε το δάχτυλο σε μια γυναίκα 37 ετών, επειδή δεν έχει κύκλο πραγματικά με ξεπερνάει. Όλοι ξέρουμε ότι αν δεν έχεις σταθερή επαγγελματική βάση είναι πολλη δύσκολο να έχεις και σταθερούς φίλους. Και με την προϋπόθεση ότι η δουλειά που κάνεις έχει να κάνει και με κόσμο έτσι; Γιατί υπάρχουν και δουλειές που δεν ευνοούν την κοινωνική ανάπτυξη του εργαζόμενου. Από κει και πέρα οι άνθρωποι που κρατάνε τους παιδικούς και σχολικούς φίλους είναι ελάχιστοι και είναι λογικό διότι από μια ηλικία και μετά ο καθένας τραβάει τον δικό του δρόμο οπότε παύουν να υπάρχουν και κοινά σημεία. Οπότε λοιπόν αν οι συνθήκες δεν ευνοούν, κάποιες καταστάσεις δεν είναι αυτονόητες για όλους. Οσον αφορά την εύρεση συντρόφου, το σχόλιο του χταποδιού αν και κάπως απόλυτο έχει μια δόση αλήθειας. Και γενικότερα μην υποτιμάμε και τον παράγοντα τύχη στη ζωή.

Από τη στιγμή που συμφωνείς με το Χταπόδι τότε τι το παράξενο βρίσκεις στην απάντησή μου; Παίζει ρόλο η τύχη όμως γνωρίζω άτομα πραγματικά εμφανίσιμα (για γυναίκες μιλώ) και έφτασαν 30 και και ακόμα δεν έχουν κάνει έρωτα. Δεν είναι φυσιολογικό ούτε αυτό. Μια γυναίκα μπορεί να γνωρίσει κάποιον οπουδήποτε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ