ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.7.2021 | 21:34

Έναν χρόνο πριν

Ήμουν με μια κοπέλα (όχι σχέση). Τόσα όμορφα συναισθήματα , τόση μεγάλη χαρά. Όλα όμορφα μέχρι που μετά από κάνα δύο μήνες έφυγε. Επέλεξε να μην προχωρήσει σε κάτι πιο ουσιαστικό μεταξύ μας. Παρά πολλά αυτά που συζητήσαμε. Την παρακάλεσα της είπα να μην χαθεί από την ζωή μου δεν ήθελα να την χάσω. Ας έχανα και τον εαυτό μου δεν με ένοιαζε , την ήθελα σαν τρελός. Πφφ.. Έκλαψα πόνεσα για πολλούς μήνες με την ελπίδα ότι θα περάσει ότι θα μου φύγει από το μυαλό. Είναι ώρες που λέω δεν αξίζει να χάνεις την ζωή σου για μια γυναίκα που αντικειμενικά δεν εισασταν καν μαζί. Καμία βελτίωση. Θλίψη πόνο και ένα απέραντο κενό μέσα μου. Έναν χρόνο μετά , στο σήμερα δηλαδή , όλα έρχονται στο μυαλό. Πώς πέρναγα πως ήμουν πώς ένιωθα , δεν με ένοιαζε τίποτα , ήμουν καλά γιατί την είχα δίπλα μου , ένιωθα περήφανος , τα έδωσα όλα , έκανα και λάθη πολλά όμως όπου δεν γίνεται να εξηγήσω. Μου λείπει δεν μπορώ να μην τη σκέφτομαι. Ξυπνάω το πρωί και μου έρχεται στο μυαλό πέφτω για ύπνο και πάλι την σκέφτομαι. Βαρέθηκα να είμαι έτσι. Αφού ώρες ώρες σκέφτομαι να πάω να την βρω να της πω τα πάντα να φάω μια χυλοπιτα πάλι μπας και ξεστραβωθω αλλά μόνο στην ιδέα ότι θα την δω μπροστά μου λιποθυμω. Θέλω μόνο να την πάρω μια αγκαλιά να την νιώσω έστω και για λίγο , να χαθώ εκεί μέσα να την κοιτάξω να της δώσω ένα φιλί και να της πω αυτά που θέλω να της εξηγήσω κάποια πράγματα. Το κεφάλι μου είναι μπαλόνι. Μόνο στην δουλειά ξεχνιέμαι. Δεν φλερταρω δεν βγαίνω δεν κυκλοφορώ. Σπίτι δουλειά γυμναστήριο και σπίτι. Το γυμναστήριο είμαι δίπλα από εκεί που δουλεύει και κάθε φορά πάω με άγχος. Δεν ξέρω αν πρέπει να την δω ή όχι. Νομίζω ότι θα πέσω πάλι , όχι πως είμαι καλά αλλά λέμε τώρα. Να είχα μόνο λίγη αυτοπεποίθηση και μια αυτοεκτίμηση για τον εαυτό μου και όλα θα ήταν καλύτερα αλλά πού τέτοια τύχη.
8
 
 
 
 
σχόλια

Ήσουν με μια αλλά δεν είχατε σχέση. Άρα δεν ήσασταν μαζί απλά μοιραζόσασταν κάποιες στιγμές. Μετά είπε ότι δε θέλει και την εξειδανικευσες. Απωθημένο είναι. Αποδεξου ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι στη ζωή σου και προχωρά χωρίς αυτόν(που χώρια της είσαι αλλά πρέπει να προχωρήσει και η σκέψη σου). Χάνεις τη ζωή σου και όταν το καταλάβεις θα έχουν περάσει τα χρόνια. Άσε τις εμμονές.

Εν μέρει βάζεις κι εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου σ' αυτή την κατάσταση. Με το να μην προσπαθείς καν να γνωρίσεις νέο κόσμο (και όχι μόνο κοπέλες για φλερτ, αλλά και φίλους), με το να είσαι άνετα στη ρουτίνα σου και να συνεχίζεις να εξιδανικσεύεις την κοπέλα εκείνη, δεν θα αλλάξεις τη ζωή σου ποτέ, όσο κι αν αλλάζεις το σώμα σου προς το καλύτερο στο γυμναστήριο. Το κορμί θα έχει ευεξία, αλλά η καρδιά θα υποφέρει. Δεν γίνεται έτσι. Πρέπει να κάνεις κάτι γι' αυτό. Και να ξέρεις ότι τα όμορφα συναισθήματα που έζησες με την κοπέλα, ναι μεν είσαι ευγνώμων γι' αυτά, αλλά δεν θα κρατούσαν για πάντα αν είχατε σχέση. Στην τελική, καλύτερα που ήταν ειλικρινής μαζί σου και δεν προχώρησε παρά να έκανε μεν σχέση μαζί σου, αλλά η καρδιά της και το μυαλό της δεν θα ήταν σ' εσένα. Υπάρχουν πάρα πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι εκεί έξω να γνωρίσεις. Είναι κρίμα να κολλάς σ' ένα φάντασμα του παρελθόντος.

Μάλλον φίλη Bellatrix ζω σε δικό μου κόσμο και δικό μου παραμύθι. Ξέρεις από αυτά που νιώθεις ότι βρήκες αυτό που έψαχνες και δεν κατάφερες να το έχεις γιατί ναι έφταιξα και εγώ! Είναι και οι ψεύτικες μάλλον ελπίδες που έχω, ξέρεις σαν τις ιστορίες που βλέπεις και διαβάζεις ότι γύρισε πίσω σε μένα μετά από καιρό και άλλα πολλά τέτοια όπου έχουν μπαστακωθει για τα καλά στο μυαλό μου. Δεν είμαι μικρός δυστυχώς και λέω δυστυχώς διότι απαγορεύεται στην ηλικία που είμαι να σκέφτομαι έτσι. Έχω πολλές εμπειρίες στην ζωή μου αλλά αυτή ήταν το κάτι άλλο. Το συναίσθημα τίποτα δεν έχει τελειώσει και ας δείχνουν όλα το αντίθετο. Την αίσθηση ότι θα ξανασυναντηθούμε εμείς οι δύο και τότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε. Ίσως γελάσεις ίσως με κοροϊδέψεις αλλά έτσι νιώθω ενώ δεν πιστεύω στα παραμύθια. Πριν κάποια χρόνια τα κορόιδευα και κοίτα τώρα που τα νιώθω εγώ. Δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει το μέλλον. Κάποιος είχε γράψει εδώ ότι όλα στην ζωή είναι ρευστά και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει αύριο. Συμφωνώ σε αυτό αλλά ταυτόχρονα μου δίνει και ελπίδες για κάτι τις οποίες πρεπει να αποβάλλω . Να είναι καλά θέλω πραγματικά , είναι σπάνια γυναίκα και έχει περάσει δύσκολα στην ζωή της ψυχολογικά και μη. Μακάρι να ήμουν αυτό που ψάχνει και αυτή. Μακάρι να ήμουν ή τουλάχιστον να μπορούσα να γύριζα για λίγο τον χρόνο σε εκείνες τις στιγμές και να κάνω αυτά που έπρεπε. Μακάρι να μου δωθεί μια ευκαιρία κάποια στιγμή να εξηγήσω κάποια πράγματα να δείξω τι κ ποιος είμαι πραγματικά και ότι γίνει. Απλά δυσκολεύομαι πολύ στο να την δω και να της μιλήσω. Μιας και είναι χρόνος κοντά όπου δεν την έχω δει θα ήθελα να την δω και να την ξαναγνωρισω με κάποιο τρόπο.. Σε ευχαριστω πάντως για την συμβουλή σου

Φίλε μου πάνω κάτω κι εμένα μου συνέβη κάτι παρόμοιο.... Κράτησε δύο μήνες κι έληξε άδοξα.
Ακόμα θυμάμαι διάφορα από τη γνωριμία αυτή.
Μου θυμισε πολύ τη δική μου φάση γι' αυτό έγραψα.
Δεν έμεινα πίσω όμως σε αυτές τις λίγες στιγμές. Προχώρησα, κάνε το ίδιο, η ζωή είναι εκεί έξω!
Υ.Γ. Ελπίζω να μην είναι η ίδια κι εγώ σχεδόν πριν από ένα χρόνο τη γνώρισα

Απλά ρε αδερφέ νιώθω κ αισθάνομαι ότι δεν έχει κλείσει τίποτα! Όλα δείχνουν το αντίθετο αλλά έλα πού το νιώθω τόσο έντονα. Έκανα μαλακίες και εγώ. Αν ήμουν όπως αρμοζε θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Σαφώς και η ζωή είναι εκεί έξω αλλά όταν το μυαλό είναι ακόμα εκεί? Οι ατιμές αυτές ελπίδες .

Το έργο είναι ότι μετά από τέτοια άσχημα βιώματα στον επόμενο άνθρωπο που κάποιες - κάποιοι, Ισως γνωρίσουν δε θα αφήσουν τον εαυτό τους ελεύθερο και δε θα είναι αληθινοί. Εννοείται δε θα φταίει το άλλο άτομο επειδή αυτοί "έκλεισαν την ψυχή τους".