ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.7.2021 | 23:15

Είμαι δυστυχισμένη..

Είμαι παντρεμένη με έναν άνθρωπο ο οποίος το μόνο που θέλει από εμένα είναι να τον αφήνω στην ησυχία του . Δε νιώθω όμορφα, δε με κάνει να νιώθω ότι είμαι κάτι σημαντικό για εκείνον. Δε με κάνει να νιώθω ότι με αγαπά. Ότι με υπολογίζει. Δε θέλει να τον παίρνω τηλέφωνο, δε θέλει να ακούσει πως αισθάνομαι . Δε νομίζω ότι με συμπαθεί και πολύ . Και εγώ δε θέλω να με βλέπει να κλαίω γιατί δε τον νοιάζει. Όμως πονάει η ψυχή μου . Αυτός να κάνει ότι θέλει κι εγώ να νιώθω ότι δε μπορώ να ανασαίνω. είμαι 27.... Είμαι μαμά. Είμαι σύζυγος. Είμαι δυστυχισμένη.
2
 
 
 
 
σχόλια

Ολο και πιο συχνα ακουω για γαμους που μετα τον ερχομο του παιδιου πανε απο το κακο στο χειροτερο. Αν ανηκεις κι εσυ σε αυτη την κατηγορια και δεν εργαζεσαι, θα σου προτεινα να βρεις μια δουλεια. Αν εργαζεσαι, μαλλον δεν υπαρχει μεγαλο περιθωριο βελτιωσης.
Αν παλι η σχεση σας ηταν ετσι και πριν απο το παιδι, αφου πρωτα του κανεις μια συζητηση, παρε τα μετρα σου.