ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.7.2021 | 15:19

Ή τώρα ή ποτέ

Βρεθήκαμε ξανά με την πρώην μου μετά από 6 χρόνια χωρισμού,και είμαστε πάλι μαζί,όχι όμως με την τυπική έννοια του όρου.Εγώ σε 4 μήνες παντρεύομαι,και θέλω να τα σταματήσω όλα,κι ό,τι γίνει άς γίνει.Δέν την ξεπέρασα ποτέ κι ας πέρασαν τόσα χρόνια.Δέν θα είμαι ποτέ ευτυχισμένος με την άλλη κοπέλα,και θα υποφέρει κι εκείνη μαζί μου.Πρέπει να πάρω την απόφαση,δέν πάει άλλο.
15
 
 
 
 
σχόλια

Σε παρακαλώ να μιλήσεις σήμερα κιόλας στην κοπέλα και να της πεις ότι δεν θέλεις να την παντρευτεις, ΠΕΣ της την αλήθεια.
Ο γαμος κρατάει μια ζωή, πώς θα είσαι ευτυχισμένος;

Δειλές πράξεις δειλών ανθρώπων κατ εμέ. Δειλιασες να προσεγγίσεις την πρώην σου εφόσον την ήθελες ακόμη (εννοώ σαφώς πριν τη νυν). Δειλιασες μην τυχόν και μείνεις μόνος σου και κανόνισες γάμο με την κοπέλα. Και να που έφτασε το πράγμα. Κρίμα στην κοπέλα που ετοιμάζεται για γάμο και θα φάει πετρια στο δόξα πατρι.

Γιατί ρε άνθρωπε αφού δεν αγαπάς την μέλλουσα σύζυγο αποφάσισες να την παντρευτείς;
Πες το όσο πιο γρήγορα γίνεται, καλύτερα πριν παρα μετά.
Η πρώην μπορεί να βαρεθεί πάλι ή να γνωρίσει κανέναν άλλο και να μείνεις μπουκάλα, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Να το σταματήσεις και να μην παντρευτείς μια γυναίκα που δεν θέλεις γιατί θα είστε δυστυχισμένοι κ εσύ και η γυναίκα σου και η πρώην και τα παιδιά σου εάν προκύψουν ...επίσης ο γάμος είναι ιερό μυστήριο τουλάχιστον εγώ πιστεύω έτσι άρα είναι πολύ κακο να οδηγηθείς σε αυτόν με ένα άτομο που δεν αγαπάς κ θα έχει το λιγότερο αρνητικά αν όχι καταστροφικα αποτελέσματα ....η κοπέλα που θα χωρίσεις προφανώς θα στεναχωρηθεί αλλά θα προχωρήσει τη ζωή της κ θα είναι πολύ καλύτερα από ότι να είσαι μαζί της και να την εξαπάτας ...για το τι θα πει ο κόσμος γραφτό εκεί που δεν πιάνει μελάνι γεμίσαμε με ηθικολόγους ...στα συν ότι αν πάρεις την απόφαση που είναι σωστή και τίμια θα κοιμάσαι με το κεφάλι ήσυχο χωρίς τύψεις

Για μένα ξεκάθαρα είναι ΟΧΙ. Μη διαλύσεις τον γάμο σου, επειδή ξεφύτρωσε η πρώην σου μετά από 6 χρόνια. Καταλαβαίνω ότι θες να τα κάνεις όλα π..τάνα και να ζήσεις την καψούρα σου, αλλά δεν αξίζει τον κόπο. Σύντομα θα τελειώσει το παραμύθι ξανά. Και που 'σαι; Ας εκτιμάμε λίγο περισσότερο τις γυναίκες που μας προσφέρουν αγάπη κι ασφάλεια. Αρκετά με την κάθε τρελή που φεύγει κι έρχεται!

Ο άνθρωπος λεει οτι δε θα ναι ευτυχισμενος με αυτη που ετοιμαζεται να παντρευτεί. Εσυ του προτεινεις να συνεχισει να την κοροιδευει??

Αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι νιώθει συναισθηματική σύγχυση, επειδή γύρισε η πρώην του. Δεν μιλάει η λογική, αλλά ο θιγμένος εγωισμός και η καψούρα. Είναι παροδικό, για να διαλύσει τον γάμο του!