ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.7.2021 | 22:10

Διπλωματική

Έχω αναλάβει διπλωματική για το πτυχίο μου εδώ και 7 μήνες και νιώθω πολύ ανίκανη στο να αναπτύξω δικές μου ιδέες, από την άλλη δουλεύω παράλληλα με ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, την δουλειά δεν μπορώ να την αφήσω, από την άλλη θέλω πολύ να πάρω το πτυχίο. Οι περισσότεροι φίλοι μου θα ορκιστούν το Σεπτέμβρη και τρέμω οτι δεν θα έχω τελειώσει, Επίσης φοβάμαι να στείλω στην καθηγήτρια την εργασία μέχρι εκεί που έχω κάνει γιατί φοβάμαι τα σχόλια που θα κάνει, οτι είναι λάθος όλη η συλλογιστική πορεία. Βλέπω άλλες διπλωματικές και κοιτάζω τη δική μου και με πιάνει μία τρέλα.
2
 
 
 
 
σχόλια

Περιγράφεις τα συναισθήματα του 95% των ανθρώπων που εκπονησαν πτυχιακή εργασία. Στείλε ο,τι έχεις κάνει στην επιβλεπουσα σου. Πρέπει να πάρεις feedback για να ξέρεις που βρίσκεσαι. Να ξέρεις τέλος πάντων αν έχεις κινηθεί σωστα ή όχι. Θα σε βοηθήσουν τα σχόλια της για να δεις τι να διορθώσεις και πως να συνεχίσεις. Όσο για το αν η συλλογιστική σου είναι σωστά, φαντάζομαι ότι το αρχικό σου προσχέδιο πέρασε από έγκριση, οπότε αν κινήθηκες πάνω σ αυτό, γιατί να μην είναι σωστη; Έχε επαφή με την επιβλεπουσα σου. Στέλνε ο,τι γράφεις. Η δουλειά της είναι να σε κατευθύνει. Καλή συνέχεια!

Καλύτερα να έχεις μια καλή σχέση με την καθηγήτρια παρά να χαθείς. Στείλε την και ας είναι ότι να ναι τουλάχιστον θα μπορεί να σε καθοδηγήσει άσε που θα φύγει και ένα τεράστιο βάρος από πάνω σου. Μην κανείς το λάθος και χαθείς λόγο των φόβων σου γιατί αντί να τελειώσεις γρήγορα όπως θες θα σε πάει πίσω.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ