ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.7.2021 | 12:36

Ο πατέρας μου

ξεκινά χημειοθεραπείες. Θα τραβήξει κάποιους μήνες αυτό. Δεν ανησυχώ γιατί είναι ελεγχόμενη η κατάσταση. Όλα καλά θα πάνε. Στεναχωριέμαι όμως για την ταλαιπωρία που θα υποστεί, τα πήγαινε έλα στην πόλη, τον πόνο, τις παρενέργειες από τις θεραπείες, την μαυρίλα που θα επικρατεί σπίτι. Αποφάσισα ότι θα στηρίξω με την δική μου πίστη και θετικότητα. Μπορεί να ζω στο ροζ σύννεφο μου αλλά δεν θα κατέβω. Θα προσπαθήσω να τους ανεβάσω όλους εκει. Ο πατέρας μου θέλει να γελάει και να ξεχνιέται. Αυτό θα κάνω και θα περάσει ο καιρός. Ευχήθειτε να πάνε όλα καλά.
6
 
 
 
 
σχόλια

Ευτυχώς δεν έχω βιώσει κάτι τόσο δύσκολο αλλά αν περνούσα (ή αν περασω) κατι τέτοιο, θα προσπαθούσα να συμπεριφερομαι φυσιολογικά και όχι σα να συμβαίνει κάτι μέσα στο σπίτι (σε λογικά πλαίσια πάντα, όχι σε βαθμό αναισθησιας). Οπότε για μένα καλά το σκέφτεσαι. Να σας πάνε όλα καλά εύχομαι.

Εύχομαι ολόψυχα να πετύχει η θεραπεία του και να το βάλετε πίσω σας. Είναι δύσκολη η κατάσταση αλλά θα περάσει. Ίσως να θέλει λίγο βοήθεια στο πήγαινε έλα από το νοσοκομείο λόγο της κούρασης που θα νιώθει αλλά αν είσαι εκεί θα είσαι μεγάλη βοήθεια. Το χειρότερο είναι πριν αρχίσεις μετά μπαίνεις σε μια ρουτίνα λόγο θεραπείας.

Ολα θα πανε τελεια, να μιλατε και να κανετε σχεδια για οταν το ξεπερασει, σαν να ειναι δεδομενο! Π.χ.οταν με το καλο τελειωσει αυτη η βλακεια, θα κατσουμε κ θα φτιαξουμε μαζι κατι, ενα παζλ, μια κουνια, οτιδηποτε. Θα ανεβασει κ τους 2 σας. Πολλα φιλια (στον αερα, εχουμε κ κοβιντ)

Εύχομαι να πάνε όλα καλά, δεν είναι εύκολο αυτό που θα περάσετε. Απλά θα σου δώσω μια συμβουλή και αν θες την κρατάς. Στην προσπάθειά σου να τους ανεβάζεις όλους ψυχολογικά μπορεί να πέσεις εσύ πολύ. Ζήσε αυτό που σου συμβαίνει με τα συναισθήματα που σου βγαίνουν, μην καταπιέζεσαι να δείχνεις χαρούμενη στους άλλους ενώ δε θα εισαι.Στον πατέρα σου μόνο ναι προσπάθησε να είσαι χαμογελαστή να μη σε βλέπει θλιμμένη.

Δεν ζεις σε ροζ σύννεφο, απλώς έχεις πίστη και δύναμη μέσα σου και προσπαθείς για το καλύτερο για την οικογένεια σου. Όλοι ξέρουμε ότι καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με φριχτες προκλήσεις. Το θέμα είναι μέσα από την δυσκολία να βλέπουμε το φως όπως κάνεις εσύ. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον πατέρα σου και σε σένα να διατηρήσεις κατά την διάρκεια όλης της ζωής σου αυτή την ελπίδα!!!! ❤️