ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.7.2021 | 14:26

Μου λείπει

Πριν κάποιους μήνες γνώρισα ένα παιδί, ταιριάξαμε και αρχίσαμε να βγαίνουμε. Γενικά έχει περάσει πολλά στη ζωή του και είναι μπερδεμένος. Είπαμε να το προχωρήσουμε και όπως πάει. Πριν λίγο γύρισε στην πόλη του και θα επιστρέψει τέλος Αυγούστου. Μετά από λίγες μέρες που γύρισε με πήρε τηλ και είπε δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο δεν μπορώ να είμαι σε σχέση όμως θέλω να μιλάμε και να βρεθούμε όταν γυρισω και ότι σε θέλω στην ζωή μου. Είπα το σέβομαι και θέλω να σε δω όταν είσαι πίσω.του είπα δεν θέλω να σε πιέσω θέλω να είσαι καλά. Έχουν περάσει πέντε μέρες χωρίς να μιλήσουμε. Τον θέλω πίσω και τον σκέφτομαι. Δεν θέλω να τον ενοχλήσω. Θέλω να του δώσω χώρο και χρόνο. Εσείς τι πιστεύετε ;
6
 
 
 
 
σχόλια

Εμείς λέμε να μην δώσεις κάτι. Αν εσυ θέλεις σχέση κι εκείνος όχι, θα ζεις μια ζωή σε μια προβληματική κατάσταση. Οι 5 αυτές ημέρες απουσίας του, δείχνουν ότι ο άνθρωπος θέλει την ελευθερία του. Δώστου την απλόχερα και βρες κάποιον που να θέλει να είστε μαζί.

Να μην ασχοληθείς ξανά μαζί του, γιατί αν δεν το αντιλήφθηκες εισέπραξες χυλόπιτα. Τζάμπα θα χάσεις τον χρόνο σου και θα μείνεις να τον δικαιολογείς ότι είναι δήθεν μπερδεμένος, έχει περάσει πολλά κι άλλα τέτοια κουραφέξαλα.

Ακριβώς λέει μπούρδες. Εσύ γιατί είσαι σίγουρη για τα αισθήματά σου; Εσύ δεν έχεις περάσει πολλά; Είχες πάντα τύχη; Αυτό που μου τη δίνει είναι ότι δεν το κόβουν ορισμένοι οριστικά να προχωρήσει και ο άλλος τη ζωή του αλλά τον κρατούν δέσμιο με ελπίδες και προτάσεις του αέρα. Δε σε ενόχλησε πέντε μέρες. Αν σε ενοχλήσει τέλος Αυγούστου που γυρνάει θα είσαι πολύ νιονιος αν τον ξαναδεχτεις. Θέλει Καβάντζα!

Να μιλήσετε από κοντά, όταν γυρίσει, εξομ. Αν σε ενδιαφέρει, πάλεψέ το. Άκουσε τι θα σου πει και σκέψου τι θες και συ. Δεν ξέρεις τι οικογενειακά προβλήματα έχει.

Πλάκα μας κάνεις μπαίνεις και γράφεις τα προσωπικά σου εδώ μέσα (τα δικά του) και περιμένεις να σου πούμε κάτι;
Κοίτα να σκεφτείς ορθά και να μην τον κοροϊδεύεις εφόσον δεν πρόκειται να του μιλήσεις.
Αν όμως έρθει και σε βρει τότε ξαναστείλε μας με ψευδώνυμο να ξέρουμε ποια είσαι να το κουβεντιάσουμε.
Στείλτου εσύ μην το αφήσεις να περιμένει γενικά μπορεί να νιώθει άβολα και αυτός που στο αποκάλυψε αυτό δεν είναι τυχαίο..!

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ