ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.7.2021 | 21:54

Η σχέση μου

Είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί. Είμαι ερωτευμένος μαζί της και αυτή το ιδιο. Είμαι 22 χρόνων και είναι 20. Υπάρχει ένα θέμα όμως που με εμποδίζει να γνωστοποιήσω την σχέση μου με συγγενείς γονείς κλπ. Η κοπέλα μου είναι τρανς κοπέλα, έχει κάνει την επέμβαση και είναι σαν να γεννήθηκε κοπέλα αφού πάντα έτσι ένιωθε. Το ήξερα από την πρώτη στιγμή και δεν με εμπόδισε. Είμαστε μαζι 9 μήνες και θέλουμε να ζήσουμε για πάντα μαζι. Έχουμε φίλους φίλες που μας έχουν δεχτεί όπως είμαστε και δεν θέλουμε παραπάνω άτομα. Όμως όταν σκέφτομαι την αντίδραση των γονιών μου αγχώνομαι και στεναχωριέμαι πολύ. Δεν θα την αποδεχτούν και δεν θα το αντέξω. Σκέφτομαι μήπως την γνωρισω στην αδερφή μου πρώτα που είναι μεγαλύτερη από εμένα αλλά πιο ανοιχτή σε τέτοια θέματα. Όμως πάλι δεν είμαι σίγουρος για την αντίδραση της. Βοηθεια
6
 
 
 
 
σχόλια

Εάν εσείς είστε καλά και ευτυχισμένοι, όλοι οι άλλοι περισσεύουν. Προσωπικά, δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να δώσω αναφορά για τον/την σύντροφό μου σε γονείς. Θα έλεγα πως είμαι σε μία σχέση με μία κοπέλα και είμαι καλά. 20 χρονών είστε. Ζήστε την ζωή σας και όταν και αν φτάσετε στο σημείο που θα θέλετε να το πάτε σοβαρά και να το γνωστοποιήσετε παντού, τότε θα δείτε το τι και πως.

Στα 20;Πότε πρόλαβε;Ρωτάω γιατί μου κάνει εντύπωση σ'αυτή την ηλικία να έχει περάσει και από την διαδικασία φυλομετάβασης,και να έχει κάνει και την επέμβαση.Ίσως κάνω και λάθος.

Είναι τόσο εμφανές ότι η κοπέλα σου είναι τρανς; Θα σου πω κάτι που είπαν σε μια γειτόνισσα που είχε σχέση με Τούρκο. 'Δωστους χρονο'. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να σου πούμε. Να είσαι δυνατός και να υπερασπίζεσαι την αγάπη σου. Είστε ακόμα πολύ μικροί και οι δύο βέβαια και δε γνωρίζεις πως μπορεί να καταλήξει η σχέση σας, αυτό γιατί είστε νέοι και ενθουσιώδεις όχι για άλλο λόγο. Θωρακίσου με υπομονή και αν με το πέρασμα του χρόνου αποφασίσεις να το επισημοποιήσεις τότε να το πεις. Διαφορετικά δε βρίσκω το λόγο να μπεις σε τέτοια ψυχοφθόρα δοκιμασία.