ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.7.2021 | 16:24

Φεμινιστριες στα λογια

Συζητούσα με μια φιλη, η κοπελα παντα υποστηριζει οτι ειναι υπερ του φεμινισμου κ της ισοτητας αντρων - γυναικων κλπ. Μου ελεγε τελοσπαντων που πηγαν με τον σύντροφό της να φανε κ αφου ολοκληρωσε την περιγραφη της λεω "ακριβο το μαγαζι?" Μου λεει "δεν ξερω, έτσι νομιζω, αλλα δεν με αφησε να πληρωσω, ασε νιωθω ασχημα που πληρωνει συνεχεια τα παντα". Ε με κατι τετοια εμενα μου αναβουν τα λαμπακια. Εχω βαρεθει να βλεπω γυναίκες που δηθεν το παίζουν ανεξαρτητες κλπ αλλα μια χαρα δεχονται να τους πληρωνει ο γκομενος τα παντα καθε φορα που βγαινουν για φαγητο/ποτο κλπ. Τι παει να πει κοπελα μου "δεν με αφηνει να πληρωσω"? Αλυσοδεμενη σε κραταει ο αλλος μην τυχον κ βγαλεις πορτοφολι απο την τσαντα? Αν πραγματικά θες να πληρωσεις κ αν αισθάνεσαι πραγματικα ασχημα που ο αλλος στα πληρώνει ολα, τοτε το διεκδικεις. Πας μια τουαλέτα αφου ζητησετε λογαριασμο κ στο γυρισμο βρισκεις το σερβιτορο κ τον πληρωνεις. Ή στην τελικη αν πληρωσει εκεινος κ δεν δέχεται να του δωσεις εστω το μεριδιο σου, του βαζεις τα λεφτα κρυφα στην τσεπη οταν δεν βλεπει. Η αν εχετε πει να συναντηθειτε σπιτι του κ να παραγγείλετε, κανεις την παραγγελια, την πληρωνεις κ την στελνεις σπιτι του. Λυσεις υπαρχουν, αρκει να θες οντως να πληρωσεις κ να μην το λες απλα για να το πεις! Οσες φορες εχω βγει με κάποιον κ επιμενει να πληρωσει πανω από δυο φορες συνεχομενα, απλα δεν το δεχομαι. Θα βρω τρόπο να πληρωσω ειτε ολο το ποσο ειτε τουλάχιστον το μερίδιο μου. Επισης καθε φορα που βγαινω με καποιον θεωρω δεδομενο οτι θα πληρωσω οποτε δεν θα παω σε μαγαζι που ξερω οτι δεν αντεχει η τσεπη μου. Δε λέω, αν θελει καποιος να κερασει μια φορα στο τοσο δεν θα πω οχι, κ φυσικα θα κανω κ εγω το ιδιο. Κ δεν με πειραζει επισης αν θελει ο αλλος να το πηγαινουμε εναλλαξ, να πληρωνει μια αυτος μια εγω. Αλλα το να πληρωνει μονιμα εκεινος κ εγω απλα να κλαιγομαι οτι δηθεν θελω τοσο πολυ να πληρωσω κ δεν μ' αφηνει, το θεωρω γελοιο. Αν ΟΝΤΩΣ θες να πληρωσεις, θα βρεις τροπο να το κάνεις. Δεν με νοιαζει ποσα βγαζει ο αλλος, ειτε ειναι ζαμπλουτος ειτε ειναι πάμφτωχος, δεν θελω να με συντηρει. Βγαζω τα λεφτα μου κ μπορω να καλυπτω τα εξοδα μου. Οκ, αμα σε καποιες σας αρεσει να εχετε τον αλλον να σας πληρωνει τα παντα, γουστο σας κ καπελο σας. Αλλα τουλαχιστον να το παραδεχεστε οτι σας αρεσει να σας εχουν πριγκιπισσες, μην το παιζετε ανεξαρτητες στα λογια κ ταυτοχρονα δεν εχετε πληρώσει ουτε μια φορα οταν βγαινετε με καποιον. Στην τελικη αν ο αλλος δεν σεβεται την επιθυμία μου να συνεισφερω οικονομικα οταν βγαινουμε θα του κάνω συζητηση για να του εξηγησω οτι αυτο δεν μ' αρεσει. Κ αν με σεβεται οφειλει να το δεχτει. Αντε, κ μην ξανακουσω "θελω να πληρωσω αλλα δεν μ αφηνει". Ε ναι αν η μονη κινηση που κανεις ειναι να βγαλεις την καρτα απο το πορτοφολι σου κ με το που σου πει ο αλλος "πληρωνω εγω" την βαζεις παλι μεσα, ε δεν θα ελεγα οτι το διεκδικείς κ πολυ το να πληρώσεις!! Φεμινιστριες μονο στα λογια.
6
 
 
 
 
σχόλια

Πολύ μπλα μπλα για τα αυτονόητα.

Για να ξέρεις όμως φεμινιστρια δεν είσαι όταν πληρώνεις το ποτό σου ή τον καφέ σου. Έτσι δε διεκδικείς τα δικαιώματα σου, που για συγκεκριμένους λόγους σου και εξαιτίας του φύλου σου σού τα στερούν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ