ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.7.2021 | 14:58

Socializing

Ποτέ δεν υπήρξα κοινωνική. Πάντα ήξερα ότι έχω πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα. Και βασικά, νομίζω ότι όλος ο κόσμος με κοιτάει λες και έχω κεραίες. Μου είναι πολύ δύσκολο να κάνω φίλους. Τελευταία, εχω πλήρως απομονωθεί και δεν είναι ο covid. Δουλεύω άπειρες ώρες την ημέρα, για να καλύψω το κενό της ζωής που δεν έχω. Ζηλεύω τους αλλους που είναι άνετοι, easy going, και παρά όλα τα 42 χρόνια που κουβαλάω: μηδέν από μηδέν, μηδέν.
11
 
 
 
 
σχόλια

Ενας σύντροφος που θα σέβεται τις στιγμές που υπερτερεί η αναγκη σου για μοναχικότητα και ταυτόχρονα όμως θα είναι δίπλα σου χωρίς να σε κρίνει...Αυτό πιστεύω θα σε έκανε πιο χαρουμένη.

Αυτές οι καταστάσεις συνήθως είναι ένας φαύλος κύκλος.
Τη λύση θα τη δώσεις εσύ.Πρέπει να βάλεις το μυαλό σου σε άλλον ρυθμό λειτουργίας.Αν δεν τα καταφέρνεις μόνη σου δεν είναι κακό να ζητήσεις βοήθεια από ειδικούς .

Ξέρω πως ακούγονται σαν φράσεις κλισέ όσα λέω αλλά έγιναν κλισέ γιατί εμπεριέχουν αλήθειες.
Δεν είσαι μεγάλη στα 42 σου για νέα ξεκινήματα σε όλα.Φτάνει να το πάρεις απόφαση.
Μη θεωρήσεις τα παραπάνω λόγια συμβουλές αλλά σκέψεις

Τα έχω δοκιμάσει επί χρόνια αλλά τίποτα και ναι, μάλλον θεωρία, τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά, ακούγονται. Θενκσ πάντως, εύχομαι τα καλύτερα. Προφανώς δεν ισχύει αυτό που λέω για όλους.

Να ξέρεις ότι η έλλειψη κοινωνικοτητας ξεκινάει πάντα από κακή αυτό εικόνα να το πω έτσι. Δηλαδή δεν τα πας καλά με τον εαυτό σου, οπότε δεν θέλεις να σχετίζεται με άλλους για να μην δουν αυτή την κακή εικόνα που εσύ έχεις για τον εαυτό σου. Δεν νομίζω πως μια ερωτική σχέση θα σε βοηθούσε στην παρούσα φάση. Μάλλον χειρότερα θα σε έκανε. Πρώτα πρέπει να λύσεις τα θέματα σου, με βοήθεια ψυχολόγου οπωσδήποτε, να βελτιώσεις τα κοινωνικά σου skills, να αποκτήσεις έστω και έναν φίλο και μετά προχωράς και σε σχέση. Αλλιώς θα γαντζωθεις στην σχέση και αυτό θα είναι σκέτη καταστροφή. Επίσης πέρα από την δουλειά σου πρέπει να αποκτήσεις χομπυ και ενδιαφέροντα. Αυτό θα σε βοηθήσει να ανοίξεις και τον κοινωνικό σου κύκλο. Επίσης εμφανισιακά προσπάθησε να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου γιατί και αυτό βοηθάει. Γενικά μην βουλιάζεις, προσπαθησε, τα χρόνια περνάνε και είναι κρίμα. Περνάω και εγώ τέτοιες φάσεις κατά καιρούς, πέφτω, βυθιζομαι, δεν θέλω να βλέπω άνθρωπο αλλά το παλεύω και ξαναβγαινω στην επιφάνεια. Με στενοχωρουν αυτές οι εξομολόγησεις, δεν θέλω κάνεις να είναι μόνος του, είναι άσχημο πράγμα η μοναξιά. Ελπίζω να ξαναγράψεις και να έχει βελτιωθεί η κατάσταση. Αλλά θα σου ξαναπώ ότι θέλει αρκετή προσωπική προσπαθεία.

Ευχαριστώ, μπα, δουλεύω κάπου που δεν υπάρχει ευθεία αναλογία μεταξύ ωρών ναι αποζημίωσης. Οπότε απλά συντηρούμαι, δεν έχω βγάλει λεφτά, σε καμία των περιπτώσεων. Σε ευχαριστώ, καλό καλοκαίρι σου εύχομαι.