ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.7.2021 | 12:43

Πώς θα ξεμπλέξουμε;

Τον Αύγουστο θα πάμε με το αγόρι μου για 10 μέρες στο εξοχικό μου σε ένα παραλιακό χωριό.Τις τελευταίες μέρες η ξαδέρφη μου μου λέει ότι θέλουν πολύ με το αγόρι της να έρθουν και να κάνουμε μαζί διακοπές.Άν συμβεί αυτό,για εμάς θα είναι ό,τι χειρότερο.Πρώτα απ'όλα θέλουμε να είμαστε μόνο οι δυό μας,και έπειτα δέν αντέχουμε με τίποτα το αγόρι της ξαδέλφης μου γιατί είναι πολύ περίεργος.Είναι ξενέρωτος,εκνευριστικός και ασυνεννόητος,και πιστέψτε με,δέν είμαι καθόλου υπερβολική στους χαρακτηρισμούς.Είναι ο τύπος που θα χαλάσει το κλίμα σε μιά παρέα,με κάτι που θα κάνει,με μιά κουβέντα που θα πεί.Να φανταστείτε,το αγόρι μου που είναι ο πιό βολικός και υπομονετικός άνθρωπος και μπορεί να ταιριάξει με όλους,με τον συγκεκριμένο δέν αντέχει,τρελαίνεται! Η ξαδέλφη μου μου είπε ότι θα αρχίσουν να ψάχνουν για δωμάτιο σε κάποιο από τα μικρά ξενοδοχεία που υπάρχουν εκεί ή σε κάποιο από τα ενοικιαζόμενα.Επειδή ξέρω καλά τί γίνεται,πιστεύω πως το πιθανότερο είναι μήν υπάρχει δωμάτιο από τώρα για εκείνη την περίοδο,αλλά δέν μπορώ να είμαι και σίγουρη.Άν λοιπόν συμβεί αυτό,σκέφτομαι πως θα βρεθώ σε δύσκολη θέση,και θα πρέπει να τους φιλοξενήσω.Μόνο που το σκέφτομαι παθαίνω πλάκα.Εδώ δέν τους μπορούμε ώς παρέα,πόσω μάλλον να είμαστε μαζί τους στο ίδιο σπίτι.Το αγόρι μου μου είπε πως η ύστατη λύση είναι να μεταθέσει λίγες μέρες την άδεια του ώστε να τους αποφύγουμε,και το απέκλεισα.Θα χαλάσουμε δηλαδή εμείς το πρόγραμμα μας,επειδή κάποιοι θέλουν να μας φορτωθούν; Τί άλλο μπορεί να γίνει σε αυτή την περίπτωση,πείτε μου κάποια γνώμη γιατί δέν μπορώ να σκεφτώ τίποτα.
5
 
 
 
 
σχόλια

Εξηγείς οτι ειναι διακοπες για σενα και το αγορι σου αποκλειστικα. Αν δεν καταλαβαίνουν και ερθουν, τοτε ενα φαγητο ή ενα ποτο παρεα και μετα "καλα να περασετε".

Νομιζω πως η καλύτερη λύση είναι να αλλάξετε τις άδειές σας και να πάτε χωρίς να το πείτε άλλη ημερομηνία. Αφήστε το ανοιχτό χωρίς να ξέρουν την ακριβή ημερομηνία που θα πάτε. Δε γίνεται επειδή εσύ φοβάσαι να εισαι ειλικρινής να κακοπερασει και το αγόρι σου στις διακοπές του καλοκαιριού σας.

LOL LOL ε ρε πλάκες ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ : είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να σας φιλοξενήσουμε ή να είμαστε παρέα σας - δεν υπάρχει μα κ μου κ τυρόπιτες, απλά κοφτά ξεκαθαρα κ αν στριτζωσει χέστηκε η φοράδα στο γενι τζαμί

Συμφωνώ απόλυτα: θελουμε να μείνουμε οι δυό μας. Είναι ο μοναδικός χρόνος που μπορούμε να χαρούμε ο ένας τον άλλον χωρίς υποχρεώσεις και είναι σημαντικό για εμάς να περάσουμε αυτόν τον χρόνο οι δυό μας. Τέλος! Ούτε αλλαγή προγράμματος, ούτε δισταγμός. Απλά, λιτά, σταθερά και άφοβα.