ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.7.2021 | 21:55

Ποσο μου άρεσε ...

Καθόμασταν σχεδόν απέναντι,λεπτουλα μελαχρινή,ηταν με μια φίλη της. Εγώ με ένα φίλο . Στην αρχή πεχτηκαν κάποιες ματιές/καρφωματα,συνολικά όμως στη πορεια τα "σήματα"της δεν ήταν αρκετά ώστε να με βγάλουν από την "αδράνεια"μου , να ξεπεράσω την "ανασφάλεια"ίσως μου να πάω στο τραπεζακι τους,να τη γνωρίσω. Δεν κάνω ποτε κίνηση-πλέον-χωρίς να έχω κάποιες "ενδείξεις"/ πρασινο φως. Θεωρώ και θεωρούσα πάντα ότι το παιχνίδι παίζετε πρώτα με τα ματια... Αν κάνω λάθος ,πειτε μου.
6
 
 
 
 
σχόλια

Ένας "φόβος" ποτε δεν είναι αδικαιολόγητος ίσως ....
Αυτό σημαίνει ότι σε υποσυνηδειτο επίπεδο,λογο της απουσίας "ενδείξεων",πιθανολογουσε ότι θα έχει μικρά ποσοστά επιτυχίας το παλικαρι....με αποτέλεσμα την αποτροπή του.

Προσωπικά δεν το βρίσκω λάθος.
Δεν έχεις ακούσει που λένε: Προτού βουτήξεις στη πισινα ,βεβαιωσου πρώτα ότι υπάρχει νερο...

JN5

Πόσο ακόμα να παίξετε με τα μάτια. Το παιχνίδι ξεκινά με τα μάτια, αλλά ολοκληρώνεται με την προσέγγιση.
Μετά από μερικές αμοιβαίες ματιές, πρόσφερε ένα χαμόγελο από μακριά κ κοίταξε πως θα ανταποκριθεί. Αν χαμογελάσει, ξεκίνα την προσέγγιση. Καλή τύχη!

Φιλε μου αυτό λέει ο εξομολογούμενος.
Ότι το παιχνίδι με τα βλεματα δεν ήταν αρκετό ,ωστε να προχωρήσει στην επομενη φάση.

Εάν εσύ έχεις μια κοπέλιτσα απέναντι σου και από την μερια σου την έχεις κοιτάξει 10 φορές ,και εκείνη 3 ,εεε αυτό δεν είναι παιχνίδι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ