ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.7.2021 | 10:33

.......

Έχω καταλάβει κάτι εδώ!! Όλοι κουβαλάμε τα ψυχολογικά μας!! Όλοι έχουμε τα κόμπλεξ και τις ανασφάλειες μας.. Όταν όμως βλέπω εξομολογήσεις περί ερωτικού και για συντρόφους , όλοι βγάζουν τα δικά τους κόμπλεξ στις εξομολογήσεις άλλων.. Όταν ένας άνθρωπος ζητά μια συμβουλή καλό είναι να απαντάμε σφαιρικά και όχι από δικές μας εμπειρίες π.χ όταν κάποιος ρωτά για επανασύνδεση από τα 10 σχόλια τα 8 είναι "μην ασχολείσαι, προχώρα , όχι" και πάει λέγοντας.. Το ότι δεν ετυχ σε εσάς ή σε κάποιους δεν σημαίνει ότι δεν θα τύχει σε όλους.. Όλοι εδώ που το παίζουν ότι τα έχουν βρει με τον εαυτό τους είναι και οι ίδιοι που γράφουν κάποιες ανασφαλείς εξομολογήσεις ανώνυμα ενώ μέσω προφίλ είναι κουλ.. Αν ήσουν κουλ , αν τα είχες βρει με σένα , αν τα κάνεις όλα αυτά καλά , τότε δεν θα ήσουν εδώ μέσα , δεν θα ασχολιοσουν με εξομολογήσεις και θα ήσουν κάπου έξω και θα περνάς καλά. Είναι λοιπόν άδικο να βγάζουν το δικο τους κόμπλεξ στις εξομολογήσεις άλλων. Λίγοι είναι αυτοί όπου δίνουν τίμιες και σωστές συμβουλές για να βοηθήσουν.. Θα έγραφα τα ονόματα αυτών αλλά δεν υπάρχει λόγος... Σύνεση βοήθεια και συμβουλές ζητάνε οι άνθρωποι.
6
 
 
 
 
σχόλια

Μπορεί να ισχύει αυτό αλλά όχι για όλους θεωρώ. Όταν κάποιος λέει ότι είναι με κάποιον και του βγάζει την Παναγία, τον εκμεταλλευεται οικονομικά, δεν τον υπολείπεται εμείς τι θα πούμε;;; Μπράβο κρατά τον να συνεχίσει να σε ξεζουμιζει ψυχολογικά;
Όσο για το αν κάποιος μπαίνει εδώ και γράφει δε σημαίνει ότι δεν περνάει καλά απαραίτητα, είναι μια ασχολία τις ελεύθερες ώρες.

Άλλος ένας που δεν πήρε στην εξομολόγηση του την απάντηση που ήθελε.

Καλέ μου άνθρωπε, ο,τι και να σου γράψουμε εμείς τα γεγονότα είναι αυτά που μετράνε, τι χολοσκας; Αν είναι να γυρίσει αυτή θα γυρίσει. Αν εσύ διαθέτεις άφθονο χρόνο τότε μπορείς να περιμένεις και 8 μήνες και όσο χρειαστεί. Μην επηρεάζεσαι από αυτά που σου γράφουμε εμείς εδώ. Όλοι την ώρα μας περνάμε ή κάνουμε το διάλειμμα μας από τη δουλειά για να χαλαρώσουμε λίγο.

Προφανώς και δεν πρόκειται να συμβούν αυτά που θα γράψουν οι σχολιαστές ή τα περισσότερα από αυτά. Ο καθένας χαράσσει την δικιά του πορεία ταυτόχρονα με τυχαία πράγματα που έρχονται στην ζωή του.

Πριν μερικά χρόνια είχα κόλλημα για τουλάχιστον μια 10ετία με έναν άνθρωπο που η μοίρα μας έφερνε συνεχώς κοντά. Ποτέ ωστόσο δεν είμασταν ταυτόχρονα συναισθηματικά διαθέσιμοι αλλά οι αναγνώστες με παρότρυναν να το κυνηγήσω. Τελικά μετά από 2 ή 3 χρόνια εξακολουθεί να μην έχει συμβεί κάτι μεταξύ μας και πλέον είμαστε αδιάφοροι και οι δύο.

Πολλές φορές οι αναγνώστες γράφουν για να πάρουν ελπίδα πως κάτι θα πάει καλά/σωστά. Προφανώς και δεν είναι σωστό κανείς να γυρίσει σε έναν τοξικό πρώην του αλλά αν αυτό είναι που θέλει προκειμένου να νιώσει καλά πώς να το κάνουμε;
Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε εδώ για να χαϊδεύουμε τα αυτιά των εξομολογητών αλλά ορισμένοι είστε πολύ επικριτικοί.

Θέλεις η γνώμη των άλλων,να είναι αυτή που σε συμφέρει.Ε δέν γίνεται αυτό,πώς να το κάνουμε...
Προκειμένου να γράφεις τα ίδια και τα ίδια(κάπου πάει το μυαλό μου)με παραλλαγές γιατί δέν θέλεις να ξεκολλήσεις,επισκέψου έναν ειδικό για να σε βοηθήσει.
Όχι να τα χώνεις κι από πάνω στους σχολιαστές!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ