ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.6.2021 | 14:32

Περνάει ο καιρός

Είμαι άνεργος εδώ και 6 μήνες. Ψάχνω καθημερινά στέλνω βιογραφικά και προσπαθώ να γεμίζω τον χρόνο μου γιατί δεν μου αρέσει να κάθομαι. Δούλεψα μια εβδομάδα μαύρα σε μια επιχείρηση, δεν έκατσε τελικά σαν συμφωνία. Το θέμα είναι ότι γεμίζω ανασφαλειες σκέφτομαι ότι γύρω μου πιστεύουν ότι είμαι τεμπέλης και ότι δεν προσπαθώ και ότι στην επόμενη επιχείρηση θα σκεφτούν το ίδιο επειδή θα έχω ένα τέτοιο κενό στο βιογραφικό μου. Την επόμενη μέρα παίζει η ίδια λουπα "είμαι τελικά τεμπέλης δεν προσπαθώ όσο πρέπει εγώ φταίω" σκέφτομαι ο ίδιος πλέον. Είμαι δραστήριο άτομο που πάντα δουλεύω για να βοηθάω και στο σπίτι όμως μου έχει μπει αυτή η σκέψη και δεν με αφήνει σε ησυχία.
8
 
 
 
 
σχόλια

Τιπ: στο βιογραφικό σου στο κενό βάλε εθελοντισμό. Προσμετράται θετικά. Καν'το κιόλας, θα γνωρίσεις κόσμο που μπορεί να γίνει "γέφυρα" για δουλειά.

Αν δεν ζυμώσεις, δεν τρως.
Έτσι πάει.

Πώς θέλετε να γίνει, και να συμπληρωθεί το βιογραφικό και να τη βγάλει στον καναπέ; Δεν μας ζήτησε κάτι τέτοιο η εξομολόγηση!

Για 6 μήνες σκας,εδώ πόσοι είναι άνεργοι χρόνια.Αν είναι να θεωρούνται μεγάλο διάστημα ανεργίας στην Ελλάδα οι 6 μήνες,κανεις δε θα ξανάβρισκε δουλειά.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ