ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.6.2021 | 00:25

Ούφ!

Βγήκα μόνη και πήγα να πιώ μιά μπύρα στο μαγαζί που δουλεύει ένας φίλος μου.Δευτέρα σήμερα,σκέφτηκα ότι δέν θα έχει πολυκοσμία...αμ δέ! Δέν ησύχασα,τρείς μου την έπεσαν!Έλεος δηλαδή,μή δούν μία κοπέλα μόνη,αμέσως το μυαλό τους στο πονηρό.Και τουλάχιστον να άξιζε τον κόπο... Κανένας δέν μου άρεσε.Τζάμπα υπέμεινα το μπίρι-μπίρι τους τόση ώρα.
9
 
 
 
 
σχόλια

Το να σου την πέσουν δεν είναι κακό άλλο αν δεν ήσουν σε mood. Το θέμα είναι πώς σου την πέφτουν και τι λένε. Αν είπαν κάτι που το πήγαιναν στο πονηρό ναι ήταν άκομψο. Όπως και να έχει επιλογή σου να τους απορρίψεις. Πάντως δε συνηθίζεται τόσο μια κοπέλα να πάει μόνη για ποτό, προσωπικά το βρίσκω πολύ ωραίο.

Μάλλον όταν βγαίνεις εσύ μόνη σου έξω , δεν στη πέφτει κανείς , έτσι δεν είναι πενθεσιλεια?? Ειδάλλως δεν βρίσκω τον λόγο του μπλιαξ!!!
Όσο αναφορά εσένα εξ , αν δεν στην έπεφτε κάνεις , θα έγραψες την εξομολόγηση με άλλο σκεπτικό και μια ανασφάλεια θα υπήρχε...

Λολ! Πού την είδες καλέ την κακία; Απλώς δε σου άρεσε το σχόλιο μου στην πιο κατω εξομολόγηση σου- λυπάμαι αλλά αυτή είναι η γνώμη μου (κάποιες εξ. είναι αερολογίες) και είπες να μου την πεις από δω να ξεδωσεις- κανένα πρόβλημα :)
Σου προτείνω να μην διαβάζεις τα σχόλια μου, δεν είναι υποχρεωτικό να το κάνεις και φυσικά δεν είναι για όλους. Εδω ο καθένας είναι ελεύθερος να γράφει τη γνώμη του, γράψε τη δική σου και άσε τις υποδείξεις, περιττεύουν.

Εσύ ρε φίλε γατε , δεν είσαι που λες στους ανθρώπους να ξεχάσουν και να πάνε παρακάτω?? Πώς θα το κάνουν εάν δεν φλερτάρουν?? Ξαφνικά έγιναν πεουλοκαγκουρες? Μπορεί ένας εξ αυτών , να ήταν καποιος που άκουσε την ΔΙΚΗ ΣΟΥ συμβουλή!!!
Ότι να ναι είστε εδώ μέσα μου φαίνεται μερικοί μερικοί , διότι δεν έχετε καμία προσωπική ζωή , είστε προσκολλημένοι στο να διαβάζετε τα προβλήματα των και έτσι να αισθάνεστε και εσείς λίγο καλά , διότι εάν θέλετε να βοηθήσετε κάποιον που έχει το δικό του πρόβλημα , θα προτείνετε λύσεις και όχι αυτά που κάθεστε και λέτε...