ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.6.2021 | 04:38

Ο κιθαρίστας

Μετά από 7 μήνες σχέσης χώρισα πριν λιγες βδομάδες γιατί θέλαμε διαφορετικά πράγματα. Όμως, υπάρχει ένας που μου άρεσε πριν κάνω σχέση αλλά για άτυχους λόγους δεν προέκυψε να γίνει κάτι μεταξύ μας και τη περίοδο που είχα σχέση, μου την έπεσε αλλά εγώ δεν ανταποκριθηκα γιατί σεβόμουν τη σχέση μου. Τώρα πρόσφατα που χώρισα, ήθελα απλώς να μείνω λίγο μονη για να καθαρίσει το μυαλό μου, να βάλω το μυαλό μου σε τάξη και τα σχετικά. Με εκείνον που μου άρεσε, αρχίσαμε να μιλαμε κάποια στιγμή (γενικά κατά καιρούς μιλάγαμε αλλα όταν δεν βρήκε ανταπόκριση, κάποια στιγμή σταμάτησε να μου μιλάει και ήταν λογικό) και συνειδητοποίησα ότι μου αρέσει ακόμη.. Είναι αργά για να κάνω κίνηση; Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Είμαστε και οι δύο κοντά στα 30. Ευχαριστώ.
7
 
 
 
 
σχόλια

Ποτε δεν είναι αργά ,για να κανεις το σωστό.

@Little goat,τι σχέση έχει το φάι με τα αισθήματα ?Πραγματικα δεν μπορώ να καταλάβω.
Εσύ δηλαδή ψάχνεις κάποιον και για να σε ταιζει...μονη σου ψοφάς?

Ήξερα ότι θα υπάρξει σχόλιο. Τα πράγματα είναι εντελώς απλά. Αν έχεις σχέση νηπιαγωγείου όλα καλά, όταν είσαι ενήλικας και μένεις με κάποιον δεν περιμένεις να ταιστεις αλλά πρέπει να συνεισφέρει. Με τέτοια δουλειά στη χάση και στη φέξη θα τα βρει σκούρα η κοπέλα και η γκρίνια θα επέλθει αναπόφευκτα.

Little goat, τον τίτλο τον έβαλα γιατί δεν έβρισκα άλλο τίτλο να βάλω.
Επίσης, εκτός απο κιθάριστας, δουλεύει υπάλληλος σε ξενοδοχείο.
Όμως, ποιος σου είπε ότι θα με ταΐζει αυτός; Ξέρεις τι δουλειά κάνω; το σκέφτηκες καθόλου αυτό; Πως ξέρεις πως θα καταλήξουν τα πράγματα μεταξύ μας; Ακόμη δεν έχω κάνει κάποια κίνηση και το πήγες πολυ μακριά.
Ποτε δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωη. Μπορεί στο τέλος να καταλήξουμε μαζί και να τα βγάλουμε μια χαρά πέρα με το σπίτι, το φαγητό κτλ. Μπορεί όμως και να μη καταλήξουμε μαζί. Όμως σε παρακαλώ μην προτρέχεις. Δεν είναι και ωραίο αυτό που κάνεις.. Βιάζεσαι να βγάλεις συμπέρασματα 🤷🏼‍♀️
Δεν λέω ότι η δουλειά και τα χρήματα δεν είναι σημαντικά, γιατί είναι, μα δεν νομίζεις ότι αυτό που μετράει περισσότερο εινσι τα αισθηματα; η χημεία και τα αισθήματα, αυτά δένουν, όχι η δουλειά και το χρήμα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ