ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.6.2021 | 01:02

Χωρίς τίτλο

Είμαστε 7 μήνες μαζί,είμαστε και οι δύο κοντά στην ηλικία των 30. Πριν 3 μήνες του είπα ότι είμαι ερωτευμένη μαζί του, εκείνος μου είπε ότι έχει κι εκείνος συναισθήματα για μένα απλά δεν βρίσκεται στη ίδια ταχύτητα με μένα, δηλαδή με λίγα λόγια είναι κοντά στο να με ερωτευτεί γιαυτό δεν έχει πει ακόμα ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου. Σκέφτηκα ότι ίσως να ήταν νωρίς για αυτόν να το νιώσει και έτσι συνεχίσαμε. Όμως, τώρα που είμαστε 7 μήνες μαζί, δεν το έχει πει ακόμη, παρόλο που περνάμε γενικά καλά και με κάνει να γελαω, μπορεί να έχουμε κάποιες διαφωνίες αλλα γενικότερα είμαστε καλά μαζί. Μήπως χάνω τον χρόνο μου περιμένοντας να μου το πει; Γενικά στα ζευγάρια τα συναισθήματα πρέπει να είναι αμοιβαία, το λέω πάντα αυτό, αλλα δίνω και λίγο χρόνο στον άλλον. Όμως, αν πέρασαν οι μήνες και δεν είπε κάτι, να ανησυχήσω; Δεν μου έχει ξανά συμβεί κάτι τέτοιο και σκέφτομαι μήπως να τον ρωτούσα τι νιώθει; Ποια η γνώμη σας; Ευχαριστώ!
9
 
 
 
 
σχόλια

Πολύ πρήχτρω είσαι αδελφούλα μου... Όταν το νιώσει,θα σου το πεί.Σιγά τους 7 μήνες,άλλοι δέν το λένε και άλλοι δέν το έχουν ακούσει ποτέ,κι όμως είναι μιά χαρά ζευγάρια.

Δεν τον επρηξα στις ερωτήσεις αν αυτό λες.
Θα ήταν δηλαδή προτιμότερο να βασανιζομαι χωρίς λόγο και να χαλιέμαι; Ε όχι. Δεν τον κατηγορώ για κατι ούτε τον κρίνω που δεν το νιώθει, απλά εύχομαι να ήταν αμοιβαία τα συναισθήματα.
Είναι γενικά δύσκολο να προχωράει μια σχέση οταν ο ένας το νιωθει και ο άλλος όχι γιατί συνήθως υπάρχει η πιθανότητα ο άλλος που το νιώθει, να στεναχωριέται. Όπως είχα βιώσει κι εγώ, στεναχωρηθηκα και είναι ανθρώπινο.

Υ.Γ. Τη γνώμη σας ήθελα μόνο και θα έβλεπα μετά τι θα μπορούσα να κάνω.
Αν π.χ εσυ αγαπούσες κάποιον και σου έλεγε οτι δεν σε αγαπάει, θα συνεχίζες να είσαι μαζί του; το έχω απορία.

Ο τι δεν ακούγεται δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Το παν είναι οι πραξεις αν δείχνουν αγάπη. Λίγο αυτό το 'δεν τρέχουμε με την ίδια ταχύτητα' δε μου άρεσε όμως αν εμπράκτως νιώθεις ότι σε αγαπά δε χρειάζεται και η δήλωση ίσως. Αν δεν το νιώθεις τοτε κάτι σημαίνει αυτό. Δεν αποκλείεται να περνά καλά μαζί σου χωρίς να ναι και ερωτευμένος. Πολλοί και πολλές κάνουν σχέσεις με μέτρια συναισθήματα που συνήθως καταλήγουν σε χωρισμό. Διάβασε τα σημάδια στις πράξεις του.

Δεν έχεις και άδικο. Αλλα αυτή τη φορά μου ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ερωτευμένος.

Κοιτά, επειδή καταλαβαίνω ότι ο καθένας σκέφτεται διαφορετικά και έχει διαφορετικά πιστεύω πάνω σε αυτό το θέμα.
Γενικά όσο καλά κι αν περνάει το ζευγάρι, αν ο ένας από τους δύο το νιώθει, και μαθαίνει ότι τα συναισθήματα δεν είναι αμοιβαία, τον ρίχνει ψυχολογικά και βασανίζεται. Αυτό γιατί ο ένας έχει προχωρήσει ενώ ο άλλος έχει μείνει στάσιμος.

Δεν έχει πει ότι με αγαπάει. Μόνο ότι δεν είναι ερωτευμένος. Αλλο το να αγαπάς και αλλο το να είσαι ερωτευμένος, είναι δύο διαφορετικά πράγματα.

Όπως και να έχει, δεν τον κατηγορώ για κατι, δεν φταίει εφόσον δεν το ένιωσε. Δεν γίνεται όμως να περιμένω κ να περιμένω μήπως το νιώσει, δεν γίνεται τίποτα με το ζόρι και ούτε να μείνω με το ζόρι σε μια σχέση που δεν με καλύπτει σε αυτό το κομμάτι.

Υ. Γ. Και να σκεφτείς ότι είχα σκεφτεί πάρα πολύ για το αν θα τον ρωτούσα ή όχι αλλα τελικά τον ρώτησα, πήρα την απάντηση και μετά απο συζήτηση, το ληξαμε..

Υ.Γ.1. Μετα, ξεκίνησα να τρώω ένα μεγάλο παγωτό Νιρβάνα για να διώξω τη στεναχώρια μου. Δεν έφυγε τελείως αλλά κάτι έκανε το παγωτό 😂

δες stand-up comedy για ν γελάς, τώρα γελά αυτός σε βάρος σου, κ καλά κάνει, έχει γκόμενα κ χαλαρά όλα κ με την έξοδο διαφυγής στημένη από την αρχή στην καμπούρα σου (επίλογος όταν βαρεθεί ή βρεί νέο θύμα : σορρυ Μαριλου μου, τελικά δεν είμαι ερωτευμένος μαζί σου, φταίνε οι απώλειες στα κοράλια της Αυστραλίας, οπότε χωρίζουμε μην σε ταλαιπωρώ δε σου αξίζω, άλλωστε δεν είπα ποτέ πως σ ερωτεύτηκα, δικό σου το λάθος) κ μετά θα στέλνεις νέα εξομολόγηση κ μπλα μπλα μπλα

Είμαι η εξομολουμενη. Δεν νομίζεις ότι με κρίνεις λίγο αυστηρά;
Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι θα στείλω νέα εξομολόγηση;
Με ξέρεις απο χτες;
Όπως και να έχει, μια γνώμη ήθελα μόνο. Όμως για την ιστορία, χωρίσαμε. Εγώ τον άφησα γιατί μου ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ερωτευμένος και τον χώρισα χωρίς δράματα. Του ξεκαθάρισα ότι εγώ θέλω να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου που θα λιώνει για μένα, θα με θαυμάζει και θα είναι το ίδιο ερωτευμένος. Απλα και λιτά πράγματα. Ευχαριστώ.

Καλά έκανες και τον χώρισες. Έκανες το καλύτερο για σένα. Μην δίνεις σημασία στις ανοησίες-κακίες που γράφουν κάποιοι εδώ μέσα. Τόσο τους κόβει, τόσο κάνουν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ