ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.6.2021 | 13:10

Ξαφνικά

Μετά από 8 μήνες σχέσης,άρχισε να ζηλεύει.Μου τηλεφωνεί πολλές φορές την ημέρα,δυσανασχετεί όταν βγαίνω με τις φίλες μου,με ρωτάει ακόμα και τί θα φορέσω όταν βγαίνω χωρίς εκείνον,και άλλα πολλά.Ήμασταν τόσο καλά,δέν είχαμε προβλήματα,και πάντα σεβόταν ο ένας την ζωή του άλλου εκτός σχέσης.Αυτό συμβαίνει τους τελευταίους δύο μήνες,και όσες φορές τον έχω ρωτήσει γιατί το κάνει,μου λέει πως όσο περνάει ο καιρός αναπτύσσει τόσο δυνατά αισθήματα για μένα,που κάποιες φορές δέν μπορεί να τα ελέγξει.Του έχω πεί ότι αυτό που κάνει με έχει κουράσει αφάνταστα,δείχνει να το καταλαβαίνει,αλλά πάλι στα ίδια καταλήγουμε.Θα το λήξω,όσο κι άν δέν θέλω.Δέν ξέρω άν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι,δέν ξέρω άν αξίζει να προσπαθήσω.
4
 
 
 
 
σχόλια

Μουφα ακούγεται η δικαιολογία που σου δίνει. Καλού κακού ψάξε λίγο μην έχει φυτρώσει τίποτα στην κορυφή του κεφαλιού σου. Συνήθως όσοι είναι τόσο ζηλιάρηδες κάνουν οι ίδιοι κουτσουκελες.