ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.6.2021 | 11:35

Θα με τρελάνει

Εχθές βγήκαμε για καφέ με την κοπέλα μου,και στο μαγαζί που πήγαμε,σε ένα τραπέζι πιό πέρα καθόταν ένας φίλος μας μαζί με έναν άλλο που δέν τον ξέραμε.Κάποια στιγμή ήρθε ο φίλος μας και μας μίλησε,και η κοπέλα μου τον ρώτησε ποιός ήταν αυτός που ήταν μαζί του.Ο φίλος μας είπε ότι είναι ένας ξάδερφος του,και τότε η κοπέλα μου του λέει "είχες τέτοιο κούκλο ξάδελφο και μας τον έκρυβες τόσο καιρό;" Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι,αλλά δέν είπα τίποτα εκείνη τη στιγμή,και μετά από λίγο φύγαμε.Εν τω μεταξύ,την έπιασα να τον κοιτάζει κάποιες φορές όσο ήμασταν εκεί.Όταν μιλήσαμε γι'αυτό που είπε,μου απάντησε πως ούτε πλάκα δέν μπορεί να κάνει πιά,ότι όλα τα παρεξηγώ,και ότι στο τέλος,όταν είμαστε μαζί δέν θα μιλάει καθόλου για να είμαι εγώ ήσυχος.Δηλαδή πήγε να βγεί κι από πάνω,και ακόμα και σήμερα που μιλήσαμε κρατάει μούτρα.Είμαστε σχεδόν ένα χρόνο μαζί,και δέν ήταν έτσι,τελευταία έχει αλλάξει.Έχει ξεφύγει σε διάφορα θέματα που μας αφορούν και δέν παραδέχεται ότι κάνει λάθος.Άν δέν την αγαπούσα θα είχα φύγει,αλλά δέν μπορώ και να ανεχθώ αυτή την κατάσταση.Ψάχνω να βρώ μιά λύση γιατί δέν θέλω να χωρίσουμε,και δέν ξέρω τί άλλο να κάνω.
7
 
 
 
 
σχόλια

Ό,τι και να της πεις θα?στο γυρίσει για να το παίξει θύμα! Κλασσική λογική γυναικεία. Και ότι εσύ φταις γτ είσαι περίεργος κ ζηλεύεις κλπ κλπ. Δε βρίσκεις άκρη.
Εάν την αγαπάς ζήτησε τα προβλήματα στη συμπεριφορά και μην το δείχνεις τόσο πολύ ότι την αγαπάς γιατί μπορεί να το εκμεταλλευτεί, εάν δεν το έχει κάνει ήδη....
Εαν δε θες νσ χωρίσεις γιατί θα σου στοιχίσει ξεκαθάρισε τα πράγματα και πες ό,τι σε ενοχλεί που κάνει.
Καλή δύναμη!

Δεν ξέρω εγώ στη θέση σου δε θα το δεχόμουν. Αν έχει αλλάξει και συμπεριφορά τον τελευταίο καιρό τότε το πιο πιθανό να σου πει κάποια στιγμή "αντε γεια" και να σου το χρεώσει κιόλας ότι φταις.

Θα βρεις σίγουρα κάποια που μπορεί να σε εκτιμήσει καλύτερα, δεν είναι όλες τσοκαρα.

Από την μια χαίρομαι που υπάρχουν άνδρες που αγαπούν με αυτόν τον τρόπο μια κοπέλα, αλλά από την άλλη άνθρωπε μου λυπάμαι που ένας άνθρωπος με την δική σου αγάπη εκμεταλλεύεται. Σε παρακαλώ, κάντε μια σοβαρή συζήτηση με το κορίτσι σου να σου φέρεται όπως σου αξίζει και να αφήσει τέτοιου είδους πλάκες.

εγώ πάντα ήμουν είμαι κ θα είμαι οπαδός της απλής λύσης : ΣΟΥΤΑΡΙΣΜΑ μ συνοπτικές διαδικασίες Διαφορετικά κάτσε ν σου κάνει τον πεουλα drone απο τις αμφιβολίες Τα περί αγάπης : ζελέ μ γεύση καρότο

Αν σχολίαζατε μεταξύ σας θα ήταν διαφορετικό από αυτό που έκανε. Νομίζω πως δεν είναι θέμα ανασφάλειας στην περίπτωσή σου αλλά η κοπέλα σου βαφτίζει πλάκα την ανάγκη της να ψάχτει.

Εγώ πιστεύω ότι σε θεωρεί δεδομένο και σου κάνει καψόνια. Επίσης πιστεύω ότι δεν καίγεται ιδιαίτερα για την πάρτη σου. Μόλις βρει αυτό που θέλει θα σε τζασει. Θα σου πρότεινα να φύγεις χθες γιατί πέρα απ'ολα τ' αλλά δείχνει να μη σε σέβεται.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ