ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.6.2021 | 17:50

Γνωριμία με άνδρα παρθένο

Καλησπέρα σας έχω ένα πρόβλημα που θέλω να το λύσω αμμεσα κιόλας γι'αυτό και γράφω εδώ μέσα. Θελω την γνώμη σας η την εμπειρία σας η το οτιδήποτε θα μπορεί να μου δώσει μια λύση. Γνώρισα μεσω μιας φίλης μου έναν άνδρα 30 χρόνων ο οποίος μου άρεσε και τον βρήκα ενδιαφέρον άνθρωπο βγήκαμε πρώτο ραντεβού σε μια καφετέρια μιλήσαμε είπαμε πολλά πράγματα και ο ίδιος με ρώτησε πόσες σχέσεις είχα στο παρελθόν εγώ με δηλια και επειδή η φίλη μου μού είπε πως είναι συνεσταλμένος σαν ανδρας και ντροπαλός αποφασισα να του πω ένα ψέμα ότι είχα μόνο μια σχέση γιατί είμαι και 23 και απορρησε άρχισε να μου λέει όμορφη κοπέλα και μόνο μια σχέση κλπ . Όταν εγώ τον ρώτησα αν είχε σχέση μου είπε πως ποτέ του δεν έκανε σχέση και πως ποτέ του δεν έχει πάει με γυναικα εννοειται έπαθα σοκ απανωτά εγκεφαλικά και νόμιζα με δούλευε λέω αποκλείεται 30 χρόνων να μην έχει κάνει ποτέ στη ζωή του σεξ . Κάθομαι και σκέφτομαι πως γίνεται αυτό δεν είχε ποτέ την ανάγκη για μια τέτοια επαφή?είμαι 23 χρόνων έκανα 4 σχέσεις άσχετος που του το έκρυψα και στη τελική και πολύ καλά έκανα γιατί φάνηκε πως χάρηκε που είχα μόνο 1 σχέση και δεν ήθελα να τον στεναχωρήσω . Η φίλη μου μού είπε ειναι συνεσταλμένος, ντροπαλός, αλλά το ότι είναι 30 και τα ποιο ουσιώδες δεν έκανε κάτι δεν μου κολλάει δν έχει φιλήσει ποτε γυναίκα να της πιάσει το χέρι τίποτα απολύτως. Και μαζί μου από το πρωτο κιόλας ραντεβού ήταν πολύ ντροπαλος. Κανονίσαμε για δεύτερο ραντεβού την Πέμπτη αλλά εγώ με ότι μου είπε και με την βιασύνη να κανουμε σχέση έχω ψιλοξενερωση γιατί πολύ απλά ούτε βιάζομαι ούτε τίποτα απλά βγαίνουμε να γνωριστούμε καλύτερα αλλά ούτε το χέρι δεν μου έπιασε ήταν όλο στο πάτωμα το βλέμμα είπαμε αλλά τόση ντροπή? Μετά λέω φταίει που είναι από χωριό? Γιατι στα χωριά η ανθρωποι δεν αγκαλιάζονται να δώσουν το χέρι για μια νέα γνωριμια?όλα μου φενονται κάπως και δεν ξέρω τι να κάνω μαζί του είναι πολύ νωρίς το ξέρω αλλά δεν είναι περίεργο να είναι παρθένος 30 χρονων?πείτε μου εσεις είμαι παράλογη μήπως?
19
 
 
 
 
σχόλια

Είναι λίγο περίεργο αλλά κιόλας δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει συμβεί στη ζωή του καθενός. Θεωρώ ότι οι κουβέντες σχετικά με πρώην είναι λίγο απαράδεκτη και σκέψου ότι αν δεν την είχατε κάνει πολύ πιθανόν να μην είχες ξενερώσει. Τώρα από τη στιγμή που ξενέρωσες τελείωσε δεν μπορείς να το πάρεις πίσω. Αν σου άρεσε δώσε μια ευκαιρία ακόμα και αν δεις ότι δεν τραβάει το παρατάς. Δεν χάνεις και τίποτα.

Λίγο περίεργο; Ο τύπος έχει κάποιο πρόβλημα, τώρα το πρόβλημα μπορεί να μην θεωρείται καν πρόβλημα από την κοπέλα, πχ να πάσχει από ένα επίπεδο αυτισμού (συχνό φαινόμενο άντρες αυτιστικοί να παντρεύονται σε μεγάλη ηλικία με μικρότερη που δεν έχει ιδέα τι παίζει, μετά βέβαια ένα από τα παιδιά τους πάσχει και βάζει μπρος ο συνειρμός).
Κορίτσι μου, δώσε του μία ευκαιρία αν θες, αν όχι άσε τον. Μπορεί να είναι καλός άνθρωπος, μπορεί απλά να είναι άτυχος, μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα αλλά να το αντιμετωπίζει όσο πιο ορθά μπορεί, αλλά το να σε ρωτήσει για τις σχέσεις σου δεν είναι καλό σημάδι.
Θα έχεις πολλές κρίσεις να αντιμετωπίσεις από τον ντροπαλό.

Δηλαδη οποιος δεν ετυχε να γεννηθει αντικειμενικα ωραιος σημαινει οτι ειναι αυτιστικος; Στην συγκεκριμενη περιπτωση προφανως η συναισθηματικη απειρια του τον κανει να συμπεριφερεται σαν 15χρονο.

αυτό μ το "είμαι παράλογη" έχει καταντήσει μονότονη καρεμελομανια Πέραν αυτού : δεν σε ενθουσίασε/γουστάρεις, που είναι τ θέμα ? εσύ θα του μάθεις τον πηδουλο ? επόμενος χωρίς θέματα

Σε ρώτησε σε πρώτο ραντεβού πόσες σχέσεις είχες και κολλάς γιατί δεν έχει κάνει σεξ στα 30 του; Δεν οφείλεις σε κανέναν εξηγήσεις για την ερωτική σου ζωή. Πήγαινε παρακάτω σε παρακαλώ, δεν θα του λύσεις εσύ τα προβλήματά του και τα κόμπλεξ του.

Καταρχήν, θα ξεκινήσω με τη φράση ''εγκεφαλικά'' και απανωτά που αναφέρεις κιόλας για να κάνω την έκπληξη, επειδή με ενόχλησε πολύ. Αν δεν ξέρεις τι εστί εγκεφαλικό και το χρησιμοποιείς ως έκφραση, καλύτερα να το σταματήσεις διότι σε κάποιους ξυπνούν μνήμες που ματώνουν. Στο δια ταύτα, δεν διακρίνω κάτι αξιοπερίεργο επειδή είναι τριάντα και παρθένος. Αν εσένα σε ''χαλάει'' μπορείς απλά να αποχωρήσεις.

Ελεος βρε κοπελα μου, δεν κινουνται ολα γυρω απο εσένα. Τι σχεση εχει αυτη η εξομολογηση με το συνειρμό που εκανες εσυ? Και μην αρχισεις τις αναλυσεις, δε ρωταει κανεις τι θυμηθηκες. Στα περισσοτερα σχόλια που κανεις επικεντρωνεσαι σε σένα στο τελος. Λυσε τα θεματακια σπυ και μετα σχολιασε.

Τουλάχιστον αν έχεις να σχολιάσεις κάτι χρήσιμο κάνε το, σταματά να προσπαθείς να γίνεις το κέντρο του κόσμου προσπαθώντας να στρέψεις την προσοχή των άλλων σε σένα. Δε βοηθάς τον εξ.

Επειδή είσαι μάλλον εκείνο το ανώνυμο άτομο που όποτε του/της καπνίσει, πετάει σπόντες για τσακωμό, λυπάμαι αλλά τη χάρη δεν θα σου τη κάνω. Απλώς θα σου πω απλά πως εσύ δεν βοηθάς τον εξομολογούμενο και προσπαθείς με ανεγκέφαλους τρόπους να στρέψεις αλλού τη προσοχή. Τα σχόλιά μου που είναι ετών, πιστεύω πως είναι χρήσιμα. Μια βόλτα στην ανάγνωσή τους είναι αρκετή. Σταμάτα απλά να ασχολείσαι μαζί μου. Δεν είμαι κανένα ψώνιο για να στρέφω τη προσοχή των άλλων. Δεν καταλαβαίνω γενικώς τι θέλεις από εμένα. Και κάτι τελευταίο. Δεν μου βάζει κανείς φίμωτρο να ξέρεις. Αυτό διότι δεν το επιτρέπω.

Έκανα μια γύρα στα βαρετά σου σχόλια. Απλώς επειδή έκανα αυτή τη διαπίστωση στο λέω συμβουλευτικά. Σταματά να δείχνεις την απελπισία σου καλή μου γυναίκα.

Ναι είσαι παράλογη. Ο άνθρωπος είναι ντροπαλός και δεν είχε άλλη σχέση. Και τι μ αυτό; σου αρέσει εσένα; άμα σου αρέσει και τα βρίσκετε μετά την πρώτη φορά σεξ δεν θα ναι πια παρθένος, λύθηκε το θέμα. Δεν καταλαβαίνω τους ανθρώπους που κολλάνε σ αυτό το θέμα. Θα προτιμουσες να του έχουν φερθεί άσχημα άλλες κοπελες νωρίτερα δηλαδη και τώρα να λέει όλες θα τις έχω μόνο για καλοπέραση; γιατί μερικοί τέτοιες στροφές παίρνουν και υποφέρουν οι επομενες