ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.6.2021 | 18:34

Έχει παγώσει η καρδιά μου

Είχα ως αρχή της ζωής μου την πίστη στον Θεό και την αξία της συγχώρεσης και της επιείκειας στα λάθη των άλλων και συγκεκριμένα των γονιών μου που τους αγαπούσα πολύ, αλλά λόγω του ότι είναι διαλυμένο ζευγάρι τα πλήρωσα εγώ. Κανείς δεν είναι τέλειος και όλοι έχουμε τα δικά μας τραύματα και πάντα τους αιτιολογούσα για τα λάθη που έκαναν, αλλά ήθελα και εγώ λίγη κατανόηση που δεν πήρα. Έχω περάσει κατάθλιψη και τώρα που κοντεύω τα 23 καταλαβαίνω ότι το μεγαλύτερο λάθος μου ήταν η υπερβολική αγάπη που τους είχα και το ότι θεωρούσα ότι θα με στήριζαν όπως το χρειαζόμουν και όχι όπως νομίζουν αυτοί ότι το χρειάζομαι. Είναι καλοί άνθρωποι και πονεμένοι στην ζωή τους και εγώ για ότι θέλουν θα είμαι δίπλα τους γιατί είναι καθήκον μου σαν κόρη τους, αλλά πλέον η καρδιά μου πάγωσε και αισθάνομαι ότι έχασα πολλή από την αγάπη που τους είχα. Με απογοήτευσαν πολύ άσχημα αυτή την φορά, αλλά θέλω να πιστεύω πως αν υπάρχει Θεός να με βοηθήσει να σταθώ στα πόδια μου ξανά, αφού και εγώ με βοηθήσω φυσικά. Ευχαριστώ για την ανάγνωση και εύχομαι τα καλύτερα στον καθέναν σας!!!
4
 
 
 
 
σχόλια

Εξίσου σημαντικό είναι να αγαπάς και να προστατεύεις τον εαυτό σου. Το ότι συγχωρείς κάποιον για τα λάθη του, δε σημαίνει ότι θα παραμείνεις να υποστείς και το επόμενο. Μην νιώσεις άσχημα άμα θεωρήσεις αναγκαίο να βάλεις τα όρια σου. Ο Θεός πάντα είναι δίπλα μας και μας ακούει. Ξέρει πότε είναι η ώρα να μας βοηθήσει και πότε να μας αφήσει να πορευτούμε μόνοι μας, όταν ξέρει ότι μπορούμε. Αλλά όπως και να έχει, πάντα έχει ανοιχτή την αγκαλιά Του. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο!

Οι άνθρωποι γύρω μας συχνά μας απογοητευουν, αυτό δεν χρειάζεται να σημαίνει ότι ο Θεός δεν μας αγαπάει και μας εγκατέλειψε.. Αν θέλεις τη γνώμη μου να μη χάνεις την πίστη σου λόγω των δοκιμασιών που περνάς, να προσεύχεσαι..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ