ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.6.2021 | 22:53

Απογοήτευση

Είμαι κοπέλα 25 και σε σχέση με άντρα 35 εδώ και ένα περίπου χρόνο. Το τελευταίο διάστημα ειδικά διαπιστώνω πως μόνο τον εαυτό του κοιτάει, γκρινιάζει συνεχώς ότι δεν έχει βοήθεια με τις δουλειές στο σπίτι, ενώ εγώ σπουδάζω στο μεταπτυχιακό και δουλεύω παράλληλα full time στον κλάδο μου, ότι δεν έχει χρόνο ενώ μια χαρά έχει μισή μέρα κάθε μέρα, το ερωτικό ανύπαρκτο (1 φορά τον μήνα και αν γίνει, δεν ασχολείται καν, θέλει να μπει στο ψητό αμέσως). Ακόμα και τις άδειες για διακοπές τις έβαλε οποίες μέρες ήθελε, χωρίς να ρωτήσει καν αν μπορώ, αφού θα πηγαίναμε υποτίθεται μαζί. Εγώ ζορίζομαι αρκετά κάθε μέρα, καθώς τρέχω από το ένα στο άλλο και ταλαιπωρία με τα μέσα (2-3 ώρες κάθε μέρα) και όποτε του πω κάτι, η απάντηση του είναι σιγά μωρέ, πως κάνεις έτσι, μη γκρινιάζεις, κουράζεσαι πανεύκολα, κτλ. Με τόση απελπισία προφανώς δεν θέλω καν να πάω μαζί του πουθενά, γιατί θα είναι χαμένος χρόνος. Το καλύτερο είναι ότι μιλάει και με τις ώρες καθημερινά με τη μαμά του που μένει σε άλλο μέρος, ενώ απαιτεί να πληρώσω και το ξενοδοχείο στις υποτιθέμενες διακοπές (που δεν σκοπεύω καν να πάω, να πλήρωνα αν έστω περνούσα καλά).
5
 
 
 
 
σχόλια

Όσο νωρίτερα πάρεις χαμπάρι οτι το αγόρι γυρεύει μαμά, που θα του μαγειρεύει, θα του συγυρίζει, θα του πηρώνει τις διακοπές, τόσο νωρίτερα θα απαλλαγείς και θα βρεις μια πραγματική σχέση με αληθινό άντρα.
Εσύ αποφασίζεις.

Κρίμα θα είναι να φας τα νιάτα σου με έναν ανώριμο εγωιστή μαμάκια γκρινιάρη που σε βγάζει τρελή και σε ρίχνει τόσο που να μην έχεις όρεξη για τίποτα. Ελπίζω να το καταλάβεις και να χωρίσεις χτες, όσο είσαι νέα, να δεις και μέρη και κόσμο και να βρεις κάποιον που θα εκτιμάει εσένα και όχι το πορτοφόλι σου. Άκου τι λέει ο κελέπουρας από τα Λιντλ να του πληρώσεις τις διακοπές! Τι κυκλοφορεί Θεέ μου! Χίλιες φορές καλύτερα θα νιώσεις χωρίς το βαρίδιο, στο υπογράφω.

25 εσύ, 35 αυτός και σε βάζει και πληρώνεις??? Μπράβο απ 'το καλό στο καλύτερο οι άντρες και οι γυναίκες βέβαια που τα ανέχονται. Είπαμε ισότητα αλλά η κατάσταση έχει αρχίσει και ξεφεύγει. Φύγε και ψάξε κάποιον πιο κοντά στην ηλικία σου.