ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.5.2021 | 23:50

Σοκ και Δέος.

Μου άρεσε απο την πρώτη στιγμή που πρωτοήρθε στην δουλειά πριν 2 χρόνια. Ευγενικός , με χιουμορ, ψηλός ,εμφανίσιμος, χαμογελαστός, με λίγα αυτό που λένε καλό παιδί. Όμως εχθές έμαθα κάτι απίστευτο από φίλο του που τον ξέρει καλά. Ότι είναι παρθένος. Παρθένος όχι στο ζώδιο αλλά σεξουαλικά παρθένος στα 41 του παρακαλώ !Ούτε με ιερόδουλη !!!!!!! Ένα σοκ το έφαγα η έρμη . Tελικά υπάρχουν και αυτά τα << κελεπούρια >>> που δεν τους φαίνεται με τίποτα. Κλαίρη
16
 
 
 
 
σχόλια

Από τη μια καλό είναι να μην κρίνεις κάποιον λόγω του ότι είναι παρθένος στα 41. Όμως για καθίστε ρε παιδιά. Τόσα χρόνια αυτός ο άνθρωπος, όσο και ντροπαλός να ήταν, δεν ένιωσε την ανάγκη να συνευρεθεί ερωτικά έστω και με ιερόδουλη;. Δεν είναι κακό αν πιστεύει ότι δεν μπορεί να πλησιάσει κοπέλα εκεί έξω. Απλά το να χαραμίζεις άνευ επαφής δυο δεκαετίες από τη ζωή σου, δεν μου φαίνεται και τέρμα υγιές.

Τρολοεξομολογηση φυτιλι μου μυρίζει.
Έστω ότι δεν τρολαρεις. Δηλαδή εσύ θα χάσεις το κελεπούρι επειδή είναι παρθένος; Δεν υπονοώ ότι το γεγονός ότι είναι παρθένος δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Προφανώς και δείχνει κάποια πράγματα για τη νοοτροπία που είχε στα συναισθηματικά του μέχρι σήμερα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να απορρίπτεται από σύντροφος επειδή είναι παρθένος.
Και αυτός που σου το είπε, καλός φίλος είναι.

Αν υποθέσουμε ότι είσαι η... Κλαίρη Δεν πάει να είναι Άδωνης , Καλός , Έξυπνος με χιούμορ και όλα τα καλά , εσύ τον απορρίπτεις επειδή είναι ... Παρθένος... Εσύ ψάχνεις περπατημένο... Τι να σου πω ??? Καλά μυαλά... Αρκετά με την λέξη " Κελεπούρι " ... Αν είσαι η Κλαίρη και όχι ο Γιώργος ή ο Γιάννης για παράδειγμα που αρέσκεται στο να ειρωνεύεται τους πάντες δηδεν για να τους ταρακουνήσει .......... ⭐⭐⭐Για το αποκάτω σχόλιο από κάποιον ανώνυμο, έχω να πω ότι όλοι γράφουν λόγια συμπαράστασης , λένε ότι θα βοηθήσουν κάποιον , αλλά αυτό δεν γίνεται ποτέ... Έναν Γιώργο θυμάμαι τον ενθάρρυνα συνέχεια με ένα σωρό Εξομολόγησεις μου πριν 3 μισή χρόνια επειδή τον είχα συμπαθήσει και ήθελα να είναι καλά...Να μην αυτομαστιγώνεται και μην μοιρολατρεί ακατάπαυστα... Ήταν ευγνώμων έγραφε κ.α... Εκείνος όμως όταν εγώ περνούσα δύσκολα πέρυσι δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου για εμένα, ούτε για έναν λόγο υποστηρικτικό... Όχι!!! Δεν λέω για αυτό το άτομο... Για άλλο άτομο λέω... Που νόμιζα ότι ήταν φίλος μου και ενδιαφέρεται ανθρώπινα για εμένα και μου φέρθηκε ασχημα χωρίς να έχω δώσει λόγο κι αφορμή. Προσωπικά εγώ συνηθίζα και συνηθίζω να βοηθάω ΈΜΠΡΑΚΤΑ και αφιλοκερδώς ( και χαίρομαι που το μπορώ ξανά στην ζωή μου ) χωρίς προϋποθέσεις !!! Δεν κρύβω το όνομά μου από κάποιον που θέλω δήθεν να βοηθήσω και να επιδιώκω συνάντηση και αν αυτό δεν συμβεί να εξαφανιστώ...Δεν βρισκόμαστε σε site γνωριμιών, αλλά " Ανοίγουμε" την ψυχή μας εδώ .... Κατάλαβες Φίλτατε-η ??? Έτσι για να τα λέμε όλα, όπως λες !!!... Δεν ζούμε σε κόσμο αγγελικά πλασμένο και το διαπίστωσα ειδικά πέρυσι... Μου έμεινε ένα " Γιατί " και μια δικαιολογημένη πικρία, αλλά προχωράω μπροστά !!!!

Μια χαρα τα γραφει ο Γιώργος, αν εννοεις αυτον που εννοώ και γω.
Επισης εχει γράψει πολλά φιλικά μηνύματα στις εξομολογήσεις σε ανθρώπους που χρειάζονταν βοήθηεια . Έτσι για να τα λέμε όλα φίλτατη.

Κανένας δεν σε βοηθάει έμπρακτα όμως και χωρίς προϋποθέσεις... Δεν εννοώ αυτόν που εγραφα εγώ ένα σωρό Εξομολόγησεις όταν δεν μπορούσα να είμαι στα σχόλια για να τον ενθαρρύνω όπως μπορούσα... Δυστυχώς όμως κάποιοι άνθρωποι μένουν στα λόγια και στην πράξη δεν σου γράφουν ούτε ένα " Θα τα καταφέρεις , μην φοβάσαι , κράτα γερά " κ.α... Το Γιώργος είναι το πιο συνηθισμένο όνομα και το έγραψα τυχαία... Λέγε με Ειρήνη και όχι Φίλτατη... Εγώ δεν κρύβω το όνομά μου όπως άλλοι και δεν ζούμε στο 1900 για να γράφουμε Αρχαϊζουσες λέξεις και εκφράσεις !!!!

Όντως, σοκ. Να κάνει τέτοιο έγκλημα, ο άνθρωπος. Δεν είχε δώσει δικαιώματα", είπαν οι γείτονες...
Υ.Γ. Ασχολήσου με τη ζωή σου, "Κλαιρη", και πάψε να σοκάρεσαι με ζητήματα που δε σε αφορούν...

Αυτό που με τρελαίνει σ'εσένα ρε φίλε,είναι τα καταπληκτικά γυναικεία ονόματα που βρίσκεις για να υπογράφεις τις εξομολογήσεις σου.Το συγκεκριμένο,μου θύμισε Γρηγόριο Ξενόπουλο.Είσαι φοβερός...