ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.5.2021 | 01:43

Εύχομαι να βρει άλλη.

Μακάρι να βρει μιαν άλλη και να με άφησει. Έτσι μου έρχεται να βρω μια να την πληρώσω και να την βαλω να του την πέσει. Να τους πιάσω στα πράσα να πάρω διαζύγιο! Να φύγει από τη ζωή μου. Γιατι δεν βρίσκει μια άλλη; Αφού δε με αντέχει άλλο. Αφού γκρινιάζει που δεν καθαρίζω το σπίτι, που είμαι χύμα που κακομαθαινω τα παιδιά,που τα κάνω όλα λάθος....εεεε; Γιατί δε με χωρίζει; Γιατί ξέρει πως δε πρόκειται να βρει τέτοιο θύμα σαν εμένα ξανά! Αϊ σιχτηρ τον σιχαθηκε η ψυχή μου. Το νου σας κορίτσια! Μην παντρευτείτε!
14
 
 
 
 
σχόλια

Επειδή εσύ δεν περνάς καλά,δεν είναι σωστό να λες να μην παντρευτούμε. Ο κόσμος κάνει διάλογο, στην τελική αν δεν το πάτε μαζί πες του να χωρίσετε, γιατί να βάλεις άλλη να του την πέσει που πιθανόν και να του το πει στο τέλος;;

Κορίτσια καλά σας τα λέει, μη την αποπαίρνεις, το 90 τοις 100 των γάμων έτσι είναι. Τώρα άμα εσείς πετύχετε το 10 τοις 100 μαγκιά σας. Αλλά θέλει τύχη.

Περιμένεις κάποιον άλλον, ως τον από μηχανή Θεό, να σε «σώσει» (την γυναίκα που θα πληρώσεις ή τον σύντροφο σου). Ονομάζεις τον εαυτό σου «θύμα». Μάντεψε ποιος είναι ο θύτης: Εσύ! Που αντί να πάρεις την απόφαση να χωρίσεις από μια δυσλειτουργική σχέση, θα σπαταλούσες ενέργεια να πληρώσεις μια άλλη γυναίκα να του την πέσει: ανώριμη επιλογή κατανάλωσης της ενέργειας σου!
Σου λέει ότι είσαι «χύμα κ κακομαθαίνεις τα παιδιά». Το πιστεύω: γιατί δεν έχεις καλή οριοθέτηση του εαυτού σου, κ άρα ούτε προς τους άλλους, ούτε προς τα παιδιά σου. Θα σε ενθάρρυνα να απευθυνθείς σε έναν ειδικό για να βελτιώσεις κ τα γνωσιακά σου λάθη, αλλά κ την σχέση με τον εαυτό σου.

Απεργία την Πρωτομαγιά