ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.4.2021 | 19:36

Αδιέξοδο

Εδώ και 2 μήνες σχεδόν,η σχέση με την κοπέλα μου(συγκατοικούμε)δέν πάει καλά σε όλα τα επίπεδα.Διάθεση για σέξ δέν έχει,και η επικοινωνία μας γενικότερα,έχει περιοριστεί στα απολύτως βασικά.Π.χ.,τις ώρες που δέν δουλεύουμε και είμαστε και οι δύο στο σπίτι,αντί να κάνουμε κάτι μαζί,να μιλήσουμε κλπ,προτιμάει να είναι στο δωμάτιο και να είναι στον υπολογιστή ή να διαβάζει βιβλία.Όταν βγαίνει για περπάτημα,θέλει να είναι μόνη της ή με κάποια φίλη της,όχι μαζί μου.Ενώ ήταν το πιό ήρεμο άτομο,ξαφνικά έχει πολλά νεύρα,τσαντίζεται για ανούσια πράγματα.Την έχω ρωτήσει επανειλημμένα τί έχει,και η μόνιμη απάντηση της είναι ότι δέν έχει τίποτα και δέν αφήνει περιθώριο για συζήτηση.Την προηγουμένη εβδομάδα έφυγε για 2 μέρες και πήγε στους γονείς της γιατί ήθελε λέει ν'αλλάξει παραστάσεις.Η μητέρα της μου τηλεφώνησε χωρίς να το ξέρει η κοπέλα μου,για να με ρωτήσει άν μας συμβαίνει κάτι γιατί και σ'εκείνη φάνηκε περίεργο.Δέν είχα κάτι να της πώ γιατί κι εγώ πραγματικά δέν ξέρω.Την αγαπάω πολύ και δέν θέλω να συμβεί κάτι άσχημο μεταξύ μας,αλλά δέν ξέρω πόσο θ'αντέξω,δύο μήνες είναι αυτό δέν είναι δύο βδομάδες.Βάζω διάφορα στο μυαλό μου,αλλά δέν μπορώ να είμαι για τίποτα σίγουρος.Από τη στιγμή που δέν ξέρω την αιτία,δέν μπορώ να βρώ και τη λύση.Αυτή η κατάσταση με έχει ρίξει πολύ ψυχολογικά,έχω πελαγώσει πραγματικά.
3
 
 
 
 
σχόλια

αφού δε βλέπεις ν είσαι εσύ κάπου φαουλ, γράψε την κατάσταση στις μπαλες σου Η ανησυχία κ η αγωνία που εκπέμπεις είναι το ζητούμενο της, ώστε ν περάσει στο επόμενο λεβελ του "θέλω χρόνο να..."και λοιπές περικοκλάδες για ν ετοιμάσει την αποχώρηση... Τι, όχι ?