ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.4.2021 | 01:38

Άγχος

Το καλοκαίρι μέχρι τον Οκτώβριο ήμουν σε μια δουλειά, στην οποία ήμουν κ πριν 2 χρόνια και με τους περισσότερους είχαμε καλή σχέση. Θέλω να τους πάρω τηλέφωνο να δω τι κάνουν κ να τους ευχηθώ για καλό Πάσχα αλλά αγχώνομαι. Μπορεί να είμαι χαζό που κάθομαι και σκάω γι αυτό αλλά αγχώνομαι γιατί θα με ρωτήσουν τι κάνω, ενώ στην ουσία δεν κάνω τίποτα. Με είχαν αφήσει στο ότι χρωστάω 3 μαθήματα, μου έμειναν 2 για Σεπτέμβρη αλλά εγώ θα τους πω 1,γιατί υπάρχει πιθανότητα να με πάρουν παλι. Αλλα πέρα από αυτό δεν κάνω κάτι χειροπιαστό να πω; Δηλαδή κυρίως βοηθάω στις δουλειές του σπιτιού, διαβάζω λίγο τα σήματα για να ξεκινήσω κ για το δίπλωμα αυτοκινήτου κ μερικές φορές πηγαίνω να βοηθήσω στα ζώα που έχει η μάνα μου, καθώς έκανε το εμβόλιο κ δεν θέλουμε να επιβαρύνεται περισσότερο. Οπότε δε ξέρω πως θα τους φανεί κ θα χουν κ δίκιο δηλαδή κ γι αυτό αγχώνομαι.
2
 
 
 
 
σχόλια

Κατά την γνώμη μου οφείλεις να είσαι αληθινός, όχι για αυτους, μα κυρίως για σένα. Κάνεις πραγματα, δεν κάθεσαι, αλλά και να μην έκανες, ντρέπεσαι για τον εαυτό σου; Μην αγχώνεσαι, μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο να τους ευχηθείς αφού θες και η συζήτηση να κυλήσει ομαλά. Μην ξεχνάς ότι μπορείς να θέσεις όρια και να εκφράσεις αυτά που εσύ θες, δίχως όμως να ψευδεσαι και να αγχώνεσαι.