ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.4.2021 | 18:18

Θέλω ν'αλλάξει γνώμη

Είναι δύο εβδομάδες,που χωρίσαμε με την κοπέλα μου.Το λάθος είναι δικό μου.Μιλούσα με μιά άλλη κοπέλα στα social,εκείνη ήταν ξαδέρφη ενός γνωστού μου,κι απ'αυτόν βρήκε το τηλέφωνο μου.Κάποια στιγμή με πήρε,έτυχε να είναι μπροστά η κοπέλα μου,και αμέσως κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει,και αυτό ήταν.Δέν ήθελε να ακούσει κουβέντα,μετά με μπλόκαρε στα social και ούτε σε τηλέφωνα και μηνύματα απαντάει.Είπα σε φίλους μας να της μιλήσουν αλλά δέν δέχεται τίποτα.Εδώ και καιρό είμαι πολύ άσχημα.Είμαι σχεδόν 6 μήνες σε αναστολή,με την κοπέλα μου λόγω καραντίνας δέν μπορούσα να βρίσκομαι όσο συχνά ήθελα,κι αυτό ήταν μιά διέξοδος άς πούμε.Την άλλη δέν την συνάντησα ποτέ,μόνο μιλούσαμε κι ούτε θα έκανα κάτι μαζί της,ειλικρινά το λέω δέν έχω λόγο να πώ ψέματα εδώ μέσα.Ξέρω ότι έκανα μεγάλη ηλιθιότητα,αλλά και το χειρότερο έγκλημα να είχα κάνει θα είχα το δικαίωμα να απολογηθώ.Είμαστε ενάμιση χρόνο μαζί,και πάντα ήμουν εντάξει απέναντι της,άς σκεφτεί αυτό έστω.Την αγαπάω τόσο πολύ,δέν μπορώ να σκέφτομαι ότι είμαστε χώρια.Πάω να τρελαθώ.
9
 
 
 
 
σχόλια

Αν την αγαπάς όπως λες απόδειξέ της το και προσπάθησε να την κερδίσεις πίσω αλλά πρέπει να αναρωτηθείς πρώτα γιατί καυλάντιζες και αν υα το ξανακάνεις με συνέπεια να την πληγώσεις δεύτερη φορά

Ούτε τη μια έβλεπες ούτε την άλλη έβλεπες ή θα την έβλεπες. Ήθελες απλά να καυλαντίσεις. Το θέμα είναι γιατί δεν μπορούσες να το κάνεις αυτό με την κοπέλα σου, που υποτίθεται έχεις και μια άλλη άνεση. Η αγάπη σου είναι ανασφάλεια. Προφανώς δεν σε καλύπτει στα παιχνίδια που έψαξες αλλού. Καλώς χωρίσατε.

Εμ συγνωμη αλλά όλοι εντάξει είμαστε μέχρι να κάνουμε τη μλκ. Αυτό δεν αποτελεί ελαφρυντικό. Εσύ αραγε τι θα έκανες στη θέση της? Η κοπέλα πήρε την απόφαση της. Δέξου το.

Θα σου άρεσε να σου κάνει το ίδιο απλώς και μόνο επειδή δε βρίσκεστε τόσο συχνά λόγω καραντινας; Η συμπεριφορά σου αυτή λεει πράγματα για σένα και πόσο σοβαρά αντιμετωπίζεις τη σχέση σας. Οταν εχουμε διπλα μας εναν καλο ανθρωπο,τον προσεχουμε και τον τιμουμε.Καλα κανει και δεν ασχολειται μαζι σου.

Μόλις χώρισες και κατάλαβες το λάθος σου εαν από εκεί και πέρα συνεχίζεις την ομιλία με την άλλη κοπέλα καλά έκανε και σε άφησε! Αν όχι πήγαινε βρες την και εξήγησε της ο ίδιος!!!

Η αντίδραση της μου φαίνεται αρκετά σκληρή αν και είναι δικαίωμα της να νιώθει όπως θέλει. Λάθη κάνουμε όλοι στη ζωή και σκοπός είναι να μαθαίνουμε από αυτά. Σταματα να αυτομαστιγώνεσαι και κοιτά την κατάσταση μέρα με τη μέρα. Όπως και να εξελιχθεί θα βγεις δυνατότερος και πιο ώριμος.