ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.4.2021 | 23:01

Νιωθω πολυ θλιμμενη

τον γνωρισα στο διαδικτυο, μιλουσαμε, ολα καλα! εδειχνε να το απολαμβανει κ πολυ μαλιστα, μεχρι που ανταλλαξαμε φωτογραφιες... απο τοτε αραιωσαν οι συζητησεις, ειπε οτι τα μαγουλα μου δεν χωρανε στη φωτογραφια κ μου ζητησε να αδυνατισω μεχρι να βρεθουμε απο κοντα :( Πως σας φαινεται; δεν ειμαι τρολ(δυστυχως)
12
 
 
 
 
σχόλια

Αν από την αρχή έχει τέτοιο θράσος φαντάσου πως θα είναι μετά. Στείλ τον συνοπτικά, δεν αξίζει καν εξηγήσεις. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΛΑΘΟΣ! Ο τύπος φαίνεται χειριστικός, άκου εκεί να σου πει τι να κάνεις με το σώμα σου μόνο και μόνο για να βγείτε!

Νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος ούτε να στεναχωριέσαι ούτε να συνεχίσεις να μιλάς μαζί του. Δεν του αρέσει εξαρχής και αυτό φτάνει. Ούτε εσένα σου αρέσει όμως γιατί είναι αγενής. Οπότε προσπερνά τον....

Πόσο τραγικοί είναι μερικοί... Αυτός είναι ο κύριος Τέλειος ??? Πες του κι εσύ κάτι για ένα αδύνατο σημείο της εμφανισής του ... Αν δεν τα φτιάξεις π.χ την μύτη σου , δεν θα βρεθούμε από κοντά " Εκεί θα πέσει από τα σύννεφα γιατί έχει μάθει να χειραγωγεί και να προσβάλει εκείνος και αυτό θα κάνει εις το διηνεκές... Αυτό όμως χρειάζονται όλοι αυτοί. Να τους απαντάς όταν σε προσβάλλουν στην " Γλώσσα " τους και να μην τα κρατάς μέσα σου και στεναχωριέσαι... Και μην ξανά ασχοληθείς μαζί με τον Σαχλαμάρα ... Δεν αξίζει σαν άνθρωπος 😘

Ανία θυμήθηκα πως σε μερικές φωτογραφίες μου μόνο πρόσωπο, λόγω μάγουλων και φεγγάροπροσώπου μου λένε "α, ήσουν παχουλή εδώ" ενώ δεν υπήρξα ποτέ. Μερικές φορές δεν είναι τα πράγματα όπως φαίνεται στη φωτογραφία, θέλω να πω. Κάποιοι χάνουν και κάποιοι φαίνονται πολύ πιο όμορφοι απ' όσο είναι. Και πάντα το λέω, μια φωτό είναι μόνο μια στιγμή, καλή ή κακή, τίποτα περισσότερο όμως ώστε να μπορεί κανείς να κρίνει εύκολα.
Κι έχω κι εγώ αδυναμία στα μαγουλάκια βεβαίως 😁

Γλυκούλα, διώξ' το το βλήμα!
Jackalynn

Jackalynn εχεις δίκιο. Σχετικά με τις φωτογραφίες, νομίζω ότι οι selfie από μικρή ηλικία, μόνο κακό μας έκαναν. Ως ένα βαθμό το βίωσα κι εγώ, μιας κι έγιναν μόδα όταν εγώ ήμουν έφηβη κι έτσι πλέον η εμφάνιση για πολλούς κρίνεται μέσω φωτογραφιών, ακόμη και για τους ίδιους. Αλλά η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό απλά καλλιεργεί αχρείαστες ανασφάλειες.

Τώρα, έχει δεν έχει κάποιος παραπάνω κιλά, κανένας δεν έχει δικαίωμα να σου πει τι να κάνεις. Άλλο να μην είσαι του γούστου του -έστω να νομίζει εσφαλμένα ότι δεν είσαι- κι άλλο να απαιτεί να γίνεις. Σιγά το σπουδαίο να αρέσεις σε ένα τέτοιο άτομο στην τελική.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ