ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.4.2021 | 01:30

Λένε πως...

Μόνο όταν μπορείς να διηγηθείς κάτι χωρίς να κλαις το έχεις ξεπεράσει. Είμαι 30 χρονών και δεν ήξερα τι σημαίνει φόβος και πόνος μέχρι τώρα που έφυγε η μαμά μου. Μόλις κατάλαβα πόσο μπορεί να πονέσεις, νιώθω ότι δε θα το ξεπεράσω ποτέ και στεναχωριέμαι γιατί είχα τόσα πολλά ακόμα να ζήσω μαζί της και όμως είμαι εδώ πάνω από το λαπτοπ να κλαίω γι αυτά που δε πρόλαβα να ζήσω μαζί της. Και νευριάζω γιατί με έκανε να ονειρεύομαι ένα μέλλον στο οποίο υποτίθεται θα την είχα και όμως δε θα είναι εκεί, θα είμαι μόνη μου και η απουσία της δε θα καλυφθεί ποτέ. Και μετά σκέφτομαι όλες τις φορές που την στεναχώρησα, ποσο θα ήθελα να ξέρει πως δεν εννοούσα τίποτα από αυτά και τα έλεγα στα νεύρα μου. Ελπίζω να το γνώριζε. Όπως και να έχει ήθελα να πω ότι είχα την καλύτερη μαμά του κόσμου και ήμουν περήφανη που ήταν μαμά μου και δε θα την άλλαζα με καμία και θα την διάλεγα ξανά και ξανά ανάμεσα από πολλές. Σ αγαπώ πολύ μαμά μου, μεγάλη μου τιμή. Η κόρη σου.
7
 
 
 
 
σχόλια

Οι γονείς ξέρουν, ξέρουν τα πάντα κι ας κάνουν πως δεν ξέρουν. Ότι κι αν έγινε ήξερε πως την αγαπουσες. "Μάνα" μεγάλη λέξη. Δεν αναπληρώνει τίποτα το κενό της!!!

Kalhmera kai sullhphthria gia auth thn apwleia pou viwneis se katalavainw apoluta gt prin duo xronia exasa tn aderfo mou dustuxws kai dn kseperniountai tetoies katastaseis...kai pistepse me oloi etsi mou elegan oti tha niwthw kalutera kai tetoia alla telika to idio niwthw opote na kaneis opws niwtheis esu..

Η αγκαλιά και ο ίσκιος της μάνας, ειναι μοναδικός. Ποτέ δεν μας είναι αρκετή η ζεστασιά της, οσο ετών κ να είμαστε.. η μάνα όμως γνωρίζει.. και ήξερε πολύ καλά ποσο την αγαπάς. Μην βαραίνεις την ψυχή σου με τύψεις. Θα λείπει πάντα... κράτα τα όμορφα κ εκεί σαν άγγελος θα σε βλέπει.

Συλλυπητήρια γλυκιά μου.... Ξέρει ότι δεν τα εννοούσες αυτά που έλεγες όταν είχες νεύρα...ξέρει επίσης πόσο την αγαπούσες.... Να έχεις την προστασία της και να παίρνεις δύναμη από τη θύμησή της....

Συλλυπητήρια :'( . Δεν ξεπερνιέται εύκολα η απώλεια γονέα. Χτες το βράδυ είδα τόσο ζωντανά στον ύπνο μου τον μπαμπά μου, ενώ δεν ζει τρία χρόνια πλέον. Για λίγο νόμισα πως είναι κοντά μου και ήταν απλά ένα όνειρο...

Κι εγώ τον θείο που λάτρεψα και με λάτρεψε αφού δεν είχα πατέρα... Ακόμα κι αν " Έφυγε " να είσαι σίγουρη ότι η ενέργειά του ( αφού η ψυχή είναι ενέργεια και συνεχίζει να υπάρχει ) όσο τον θυμάσαι θα έλκεται από την δύναμη της σκέψης και της αγάπης σου και θα σε " Επισκέπτεται " ... Σίγουρα κάτι ξέρουν όσοι ασχολούνται με όλα αυτά. Οσοι αγαπήσαμε και μας αγάπησαν είναι πάντα δίπλα μας κι ας " Έφυγαν " σε μια άλλη διάσταση λένε ... Το πιστεύω!!!!