ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.4.2021 | 15:12

Συμβουλές

Εδω και ενα μηνα μιλαω με ενα παιδι,βγηκαμε 2 φορές αλλα δεν θέλω να συνεχίσω κατι σοβαρο μαζι του.Δεν ξερω πως να του το πω για να μην τον στεναχωρήσω,καθως εκεινος φαινεται οτι εχει δει πολυ ζεστα το όλο θεμα.
7
 
 
 
 
σχόλια

Μην το πολυσκεφτεσαι και πες του το στα ίσα. Δεν υπάρχει κάποιος που σε βάθος χρόνου να μην εκτίμησε την ειλικρίνεια. Μην χάνεις τον χρόνο σου από την στιγμή που τα συναισθήματα σου είναι ξεκάθαρα. Επίσης είναι άδικο, γιατί και ο άλλος επενδύει χάνοντας χρόνο μαζί σου.

Το πρόβλημα αγαπητή είναι στο ότι "εκεινος φαινεται οτι εχει δει πολυ ζεστα το όλο θεμα."
Προφανώς κάποιο δικαιώμα θα δώσατε και εσείς!!!

Επίσης , ένα μήνα και δύο εξόδους δεν γνωρίζατε ότι δεν θέλετε κάτι σοβαρό αλλά κάτι περιστασιακό;;;
Ή σας βγήκε την στιγμή όπου είδατε ότι το πήρε αυτός ζεστά;;;;
Αν δεν το έπαιρνε , θα θέλατε να συνεχίσετε την όλη κατάσταση;;;
Ερωτήματα γενικά είναι!!!

Στο δια ταύτα, να μην τον στεναχωρησετε δεν είναι εφικτό... Είτε με το να συνεχίζεται να του δίνεται ελπίδες είτε το κόψετε , θα πληγωθεί (?)...

*Μην το έχετε και δεδομένο ότι θα πληγωθεί.. Μπορεί και αυτός να παίζει μαζί σας who knows??

Αν είναι ξεκάθαρο μέσα σου ότι δεν τον βλέπεις σοβαρά μπορείς να το πεις... Αν σε βλέπει σοβαρά σε καμία περίπτωση δε θα το πάρει θετικά, τουλάχιστον πες το εξαρχής να μην κάνει όνειρα!

Nα το πεις με ευγένεια. Η ειλικρίνεια είναι το καλύτερο, αρκεί να μην είσαι αγενής και να μην προσβάλεις τον άλλο. το να εξακολουθείς να βγαίνεις μαζί του, ενώ στην ουσία δεν θες, δεν οδηγεί πουθενά.