ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.4.2021 | 21:56

Σχέση 7 χρόνια

Έχω μια σχέση εδώ και 7 χρόνια, είμαστε πολύ καλά μαζί ζούμε μαζί, όμως κατά καιρούς νιώθω πως δεν πάει άλλο, δεν μου κάνει ποτέ δώρα ούτε καν στα γενέθλια μου πλέον.. συνέχεια παίζει παιχνίδια με το κινητό του, όχι δεν παίζει κάτι άλλο.. ζούμε μαζί δεν κρύβουμε τίποτα ο ένας από τον άλλον υπάρχει φουλ εμπιστοσύνη. Γιατί όμως να νιώθω πως δεν πάει άλλο;
5
 
 
 
 
σχόλια

Μάλλον βαρεθήκατε και οι δυο ο ένας τον άλλο. Όταν ζεις μια ρουτίνα, λογικό και επόμενο είναι να συμβεί κάτι τέτοιο. Το θέμα είναι να αντιληφθείτε και οι δυο το πρόβλημα , να το συζητήσετε και να βρείτε τρόπο να αλλάξετε την καθημερινότητα σας. Στις σχέσεις δεν πρεπει να αναπαυόμαστε, υπάρχουν πολλοι τρόποι να αναζωογονήσετε τη σχέσεις σας. Για αρχή πες του να αφήσει το κινητό και να προτείνεις μια δραστηριότητα.

Γιατί παίζει συνέχεια παιχνίδια στο κινητό του. Μπορώ να ταυτιστώ απόλυτα μαζί σου γιατί και ο συντροφός μου είχε αυτό το πρόβλημα μέχρι που κατάλαβα ότι έχει πραγματικά σοβαρό πρόβλημα εξάρτησης με αυτό. Εμείς είχαμε φτάσει στο σημείο του χωρισμού με αυτό γιατί άλλο να το λες και άλλο να το ζεις. Μετά από άπειρους καυγάδες γι αυτό το πράγμα και συζητήσεις για να μην χωρίσουμε το Περιόρισε υπερβολικά. Τώρα είμαστε στο σημείο να παίζει μόνο στον υπολογιστή και όχι σε league γιατί είναι πιο ελεγχόμενο οι ώρες που αφιερώνει. Μέχρι συζητάμε και να δούμε και ψυχολόγο γιατί έχουμε εντοπίσει ότι το παιχνίδι στο κινητό κόλαφε γιατί εννοεί θα απίστευτα στρεσαρισμένος με τη δουλειά. Αν έχεις την ψυχική δύναμη να το ξεπεράσετε μαζί προσπαθήστε το αλλιώς ο χωρισμός μοιάζει μονόδρομος. Δυστυχώς είναι εξάρτηση το συνεχές παιχνίδι με το κινητό και δεν θα είναι δύσκολο να το ξεπεράσει μόνος του χωρίς βοήθεια.

Πως γινεται να γραφεις οτι ειστε πολυ καλα οταν στη συνεχεια συνεχιζεις με τα διαφορα δεν.Ε λοιπον δεν ειστε καλα...και σιγουρα οφειλεις να του μιλησεις...απ τη μια παιζει να σας εφαγε η συνηθεια...απο την αλλη ναι μεν ειναι η συνηθεια αλλα υπαρχει κ το βολεμα...οπως κ να χει μιλα του...αν αξιζει προσπαθηστε το...διαφορετικα πολυ απλα δεν ταιριαζετε κ η συνηθεια σας το απεδειξε περιτρανα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ