ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.3.2021 | 20:07

Φοβαμαι!

Φοβαμαι να νιωσω ομορφα συναισθηματα για καποιον φοβαμαι να δωσω μια ευκαιρια για γνωριμια.θα πληγωθω θα πονεσω θα με αφησει θα με κοροιδεψει ολο αυτα σκεφτομαι οτι θα μαι παντα μονη
11
 
 
 
 
σχόλια

Μία η' κάποιες άσχημες εμπειρίες που ενδεχομένως είχες στο παρελθόν, δεν γίνεται να επισκιάσουν το υπόλοιπο της ζωής σου. Ρίσκαρε, διώξε το φόβο και ζήσε και τα κακώς κείμενα του παρελθόντος, χρησιμοποίησε τα προς όφελος σου, προκειμένου να μην υποθέσεις εσύ ξανά στα ίδια λάθη, σε λάθος επιλογές. Μην φοβάσαι τα συναισθήματα. Αυτά μας κάνουν να αισθανόμαστε ζωντανοί.

Μα όσο φοβάσαι, τόσο θα προβάλλεις φόβο κι ανασφάλεια προς τα έξω. Πέρνα εσύ καλά, απόλαυσε τα φλερτ και την αρχή μιας σχέσης αν σου κάτσει, και οτιδήποτε άλλο το συζητάς με τον άλλον ή βγάζεις συμπεράσματα. Αν βλέπεις κάτι από την αρχή να σε προβληματίζει στον άλλον, κάτι που η εμπειρία σου έχει δείξει ότι όντως δεν βγαίνει σε καλό, τότε ή μιλάς ή φεύγεις. Μην αφήνεις τον εαυτό σου να γίνεται και να μένει θύμα περιστάσεων ή των άλλων.

Πως θα είναι καλά αν ο άλλος την κοροϊδέψει, εννοείς να περάσει καλά μόνο εκείνος γιατί εκείνη θα καταλάβει στο τέλος ότι ζούσε σε κάτι που δεν ήταν αληθινό. Λύκε Λύκε είσαι εδώ.

Προφανώς θα περνάει καλά γιατί θα ελπίζε ότι δεν θα την κοροϊδεψει και θα προσδοκά ότι θα είναι κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα (κάτι που μπορεί να επαληθευτεί ή και όχι, αλλά αυτό θα το μάθει αργότερα). Καλύτερα να ζει κανείς σε κάτι που να μην είναι αληθινό παρά να μη ζει τίποτα.