ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.3.2021 | 16:37

Φλερτάροντας τη διευθύντρια.

Γεια σας φίλοι και φίλες μου και καλή άνοιξη. Είπα να γράψω αυτή την εξομολόγηση σαν κατάθεση ψυχής. Ξεκίνησα να φλερτάρω ελαφρώς τη διευθύντρια στη δουλειά μου με σκοπό και μόνο να έχω καλύτερη μεταχείριση. Δε θα σας κρύψω ότι πέτυχα τον στόχο μου. Έχει πλέον λιγότερες απαιτήσεις από μένα και μου δίνει συχνά άδειες με αποδοχές. Το σκηνικό που σας περιγράφω διαρκεί περίπου 4 μήνες, αλλά τώρα τελευταία έχω αρχίσει να τη γουστάρω μάλλον πραγματικά. Μπαίνω στο κτήριο μαζί της και περνάνε πονηρές σκέψεις από το μυαλό μου. Να σημειώσω επίσης, ότι είναι 17 χρόνια μεγαλύτερη από μένα και με εξιτάρει ακόμα περισσότερο ως γεγονός. Τι κάνουμε τώρα?
5
 
 
 
 
σχόλια

Καταλαβαίνω απόλυτα γιατί σε εξιτάρει, παθών εδώ. Απλά έχε υπόψη σου ό,τι εάν το προχωρήσεις ελλοχεύει ο κίνδυνος να τα τινάξεις όλα. Αν είσαι έτοιμος να αναλάβεις το ρίσκο, βουρ τότε.

Δεν πειράζει! το πολύ πολύ να βρει ΑΛΛΗ!!!! και συν της άλλης καλύτερα να ΡΙΣΚΑΡΕΙ!!!! παρά να μείνει με απωθημένα. Ελπίζω να σου έλυσα την απορία αγαπητή-ε φίλη-ε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ