ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.3.2021 | 19:17

Θέλω να του πώ να χωρίσουμε

και δέν έχω το θάρρος.Γνώρισα κάποιον άλλο,κι έχω τρελαθεί.Δέν έχει συμβεί κάτι μεταξύ μας,αλλά εγώ νιώθω ότι ήδη "απατώ" κατά κάποιον τρόπο το αγόρι μου.Σκέφτομαι ότι είμαστε σχεδόν δύο χρόνια μαζί,κι αυτό με κάνει να δυσκολεύομαι περισσότερο.Είμαι πολύ χάλια,άν δέν είχα γνωρίσει τον άλλο,όλα θα ήταν μιά χαρά...
3
 
 
 
 
σχόλια

Όπως είπαν και οι προηγούμενοι... για να μπήκες στην διαδικασία να γνωρίσεις κάποιον άλλο σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με την σχέση σου! Οπότε ή κάθεσαι και το λύνεις και προχωράτε μαζί χωρίς τον άλλο ή δίνεις τέλος και προχωράει εκείνος τη ζωή του κι εσύ την δική σου με τον άλλο!

Σου ειναι δυσκολο να πεις ενα απλο ''χωριζουμε'' αλλα δε σου ειναι δυσκολο να τον δουλευεις; Εχουμε χαλασει πολυ εμεις οι νεολαιοι. Λες οτι αν δεν ειχες γνωρισει τον αλλον θα εισασταν μια χαρα. Οχι, δε θα εισασταν, γιατι αν εισασταν θα εμενες στη σχεση σου. Παραδεξου οτι απλα τον βαρεθηκες και βρηκες εναν πιο ενδιαφεροντα. Δεν ειναι κακο. Αυτα τα ''δεν εχει γινει κατι, ειμαστε μια χαρα'' εχω βαρεθει να τα ακουω.

Η αλήθεια θα του δώσει την ευκαιρία να ψάξει να βρει έναν άνθρωπο που θα τον αγαπήσει πραγματικά και σε σένα να ζήσεις το όνειρο σου. Να μην πληγωθεί δεν γίνεται. Η προδοσία πάντα πληγώνει ειδικά, όταν δεν είσαι προετοιμασμένος για αυτήν. Η αλήθεια όμως λυτρώνει.