ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.3.2021 | 03:25

Επίσκεψη

Κάθε βράδυ έχουμε επισκέψη στο σπίτι! Έρχεται ένας φιλος για παρέα πιο πολύ φιλος της μητέρας μου λιγότερο δικός μου! Κάθεται μέχρι την ώρα που εγώ θέλω να ξαπλώσω να απομονωθώ στο δωμάτιο μου και αμα δεν του πω να καληνυχτίσουμε δε φεύγει! Μ έχει κούρασει όλο αυτό! Εχθές πήγα στο δωμάτιο μου και έκλεισα την πόρτα για ησυχία και η μητέρα μου παρεξηγήθηκε πως ήμουν αγενής! Της έχω μιλήσει αλλά δεν καταλαβαίνει! Του έχω πει ότι ξαπλώνω νωρίς επίσης δεν καταλαβαίνει! Μετά όταν φεύγω απο την παρέα γίνομει εγώ η κακιά! Τι άλλο να κάνω δεν ξαρω!
1
 
 
 
 
σχόλια

Νομίζω θα έπρεπε να είναι αυτονόητο και απολύτως κατανοητό από την πλευρά της μητέρας σου ότι δεν είσαι υποχρεωμένη να δεσμεύεις και να καταναλώνεις όλο τον προσωπικό σου χρόνο κατ' αυτό τον τρόπο, ούτε να είναι υποχρεωτική η συναναστροφή σου με κάποιον. Εξήγησε στην μητέρα σου ότι αν θεωρεί την κίνησή σου, το κλείσιμο της πόρτας αγενή, έχει λάθος εικόνα και αντίληψη της έννοιας "αγένεια" . Αγένεια είναι να μονοπωλείς το χρόνο και την ενέργεια του άλλου με το έτσι θέλω, αγένεια είναι να κατσικώνεσαι με αυτή την συχνότητα στο χώρο του άλλου και αγένεια είναι να επιβάλλεις την παρουσία και την ανοχή κάποιου. Αυτά τα ολίγα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ