ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.2.2021 | 16:05

και μετα το πρώτο ραντεβου τι?

γνώρισα κάποιον μέσω φβ. μιλούσαμε μια βδομάδα όχι συνεχόμενα αλλά υπήρχε επικοινωνία..βγηκαμε πρωτο ραντεβου σε πάρκο,με θέα την ακρόπολη, ζεστό καφε και πολυ ωραία διάθεση..μου έκανε πολύ ευγενικά κοπλιμέντα για την εμφάνιση μου αλλα και τον τρόπου που χαμογελώ.επίσης συνέχιεα με ρωτούσε για τη ζωη μου,τα ενδιαφέροντα μου όπως και εγώ τον ρώτησα φυσικά..γενικά υπήρχε χημεία και συζητούσαμε πολλά πραγματα...ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ!! ΑΡΚΕΤΑ !!μου πρότεινε μετά να πάω σπίτι του νά παραγγείλουμε να φάμε να μην ειμαστε στο κρύο αλλα αρνήθηκα ευγενικά. επίσης μου πρότεινε να με γυρίσει σπίτι μου με το αμάξι αλλά και πάλι αρνηθηκα του είπα θα πάρω ταξί..γελάσαμε περάσαμε ωραια αλλά εβαλα αυτά τα όρια. με θεωρείτε παραλογη? δεν τον γνωρίζω και επείδη στο πρελθόν την έχω πατησει δε θέλω ενας αγνωστος να ξέρει που μένω και να μπώ σε αμάξι αγνώστου και φυσικά ούτε να πάω σπίτι του από το πρώτο ραντεβου. δε το παίζω παρθένα αλα έχω πάθει και έχω μάθει..θέλω στη ζωή μου πια να βάζω ανθρώπους οταν θα το νιώθω και να μην δρω παρορμητικά..εξαλλου πρώτο ραντεβού ήταν..οταν μ άφησε στα ταξί μου είπε πως θα ήθελε να με ξαναδεί και αν βρω χρόνο να πάμε βόλτα. σημερα δεν μου έστειλε κάτι. επίσης ανταλλάξαμε και αριθμούς..πιστεύετε τον ξενερωσα? ήμουν κάπου λάθος?
10
 
 
 
 
σχόλια
Χαίρομαι πολύ που είσαι τόσο συνειδητοποιημένη και βάζεις τα όρια σου που σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια. Ο άνθρωπος μπορεί να αποδειχθεί υπέροχος αλλά σημασία έχει να είσαι εσύ ασφαλης και να σέβεσαι τις επιθυμίες σου.
Νομίζω οτι έπραξες πολύ σωστά. Και δεν μου χτύπησε πολύ καλά το ότι από το 1ο ραντεβού ήθελε να έρθεις στο σπίτι του. Ακόμα κι αν έχει τις καλύτερες προθέσεις, ακούγεται κάπως.
Όχι κορίτσι μου, καθόλου παράλογη! Είναι ένας άγνωστος όπως είπες κι εσύ. Αυτά είναι βασικές προφυλάξεις, έκανες καλά. Και όπως σου είπε θέλει να σε ξαναδεί, οπότε όλα καλά. πρότεινε κάτι εσύ για επόμενη φορά.
Οχι, δεν ήσουν λάθος. Να κάνεις πάντα ό, τι σε κάνει να νιώθεις ασφαλής.Τώρα φοβάσαι μην τον ξενέρωσες, αν είχες πάει σπίτι του ή είχες μπει στο αμάξι του και, χτύπα ξύλο, τα πράγματα δεν είχαν καλή κατάληξη, πχ σε παρενοχλουσε, θα σκεφτόσουν ότι εσύ φταις που δεν προστάτευσες τον εαυτό σου. Θα βρισκόταν επίσης πολλοί καλοθελητες να σου πουν "μα τι περίμενες πηγαίνοντας σπίτι του;".Το συμπέρασμα: ό,τι και αν κάνεις είναι λάθος.