ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.2.2021 | 23:12

όμορφη άντρα ψάχνει

έχω ένα πρόβλημα παιδιά, ενώ είμαι ομολογουμένως όμορφη κοπέλα (να σας προλάβω δεν είμαι ψώνιο, απλά βλέπω τη συμπεριφορά του κόσμου απέναντί μου) και γενικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα να αρέσω σε κάποιον, βασικά άρεσα σε όποιον ήθελα ανέκαθεν, δεν έχω κάνει σχέση πάνω από ένα χρόνο. Έχω χωρίσει και με έχουν χωρίσει. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είμαι πολύ κακός χαρακτήρας ή δύστροπος ή όχι για σχέση. Στις φιλικές σχέσεις δεν έχω κανένα πρόβλημα, έχω φίλους μακροχρόνιους και είμαι πολύ κοινωνική. Αρχίζω να νιώθω ένα κόμπλεξ, είμαι η όμορφη η όχι για σχέση. Εναλλακτικά σκέφτομαι ότι οι σύντροφοί μου νιώθουν κομπλεξικά επειδή βλέπουν ότι μου την πέφτουν πολλοί ή ότι εγώ γνωρίζοντας το εμφανισιακό μου πλεονέκτημα φέρομαι υπεροπτικά ή ότι φλερτάρω ασυναίσθητα επειδή με φλερτάρουν και αυτό ενοχλεί τους συντρόφους μου. Αν και όλα αυτά είναι εικασίες δεν έχω παρατηρήσει κάποιο ειδικό πρόβλημα στη συμπεριφορά μου, σκέφτομαι ότι μπορεί να κάνω κάτι που δεν αντιλαμβάνομαι. Έχω σκεφτεί μέχρι και το ότι επειδή είμαι σχετικά ψηλή, οι άντρες προτιμούν τις κοντούλες για σχέση. Έχω αρχίσει να έχω κόμπλεξ με την ίδια την εμφάνισή μου που υποτίθεται ότι είναι το δυνατό μου χαρτί, ότι παραείμαι όμορφη για σχέση ας πούμε... :\ προβληματισμένη προβληματική όμορφη ετών 29
6
 
 
 
 
σχόλια
Διαβάζοντας το κείμενο σου δεν μου κάνει καμία εντύπωση η δυσκολία σου να βρεις σύντροφο!Δεν υπάρχει υπερβολικά όμορφη για σχέση! Μου έρχονται στο μυαλό τουλάχιστον 10 πανέμορφες γυναίκες που είναι παντρεμένες.
Με ζάλισε η επανάληψη της λέξης, σε βαθμό που, ω του θαύματος, η Black Swan, έχει μείνει speechless. Έστω και συνειρμικά, πάντως, θα σου πω ότι τα ωραιότερα νερά, για μένα θα είναι πάντα τα βαθύτερα. Ο νοών... Νοείτω.
Μην το κάνετε αυτό: μην σκάβετε βαθύτερα απ' όσο πρέπει, κάνοτνας εικασίες και βρίσκοντας πάνω σας ελαττώματα ή προβληματικές συμπεριφορές εκεί που δεν υπάρχουν. Δεν είχατε κάποια σχέση που να μπορείτε να ονομάσετε ως πετυχημένη, αρχίζετε και το χρεώνετε στον εαυτό σας. Μου φαίνεται πως δεν αντιληφθήκατε το εξής: κανείς δεν ψάχνει την ιδανική (σε ομορφιά, ύψος, συμπεριφορά/ανατροφή), όπως κι εσείς δεν ψάχνετε τον Mr. Τέλειο. Θέλετε κάποιον, με τον οποίον να νιώθετε ο εαυτός σας και να βλέπετε κοινό μέλλον μαζί του για πολλούς λόγους. Κάτι τέτοιο θα ζητούσε και από την πιθανή του σύντροφο ένας άνδρας που διαθέτει αυτογνωσία και σέβεται τον εαυτό του. Ο παράγοντας της ομορφιάς είναι υπερτιμημένος. Δεν υπάρχει "υπερβολική ομορφιά." Σε κάποιον αρέσετε, σε άλλον όχι και τόσο, δεν υπάρχει καν αντικειμενικό μέτρο. Σε κάποιους αρέσετε εμφανισιακά, αλλά δεν τους βγάζετε το ορμέφυτο για να θέλουν κάτι παραπάνω. Για άλλους μπορεί εκ πρώτης όψεως να μην είστε αυτό που λένε "ο τύπος τους," αλλά να θέλουν σαν τρελοί να σας προσεγγίσουν και να σας γνωρίσουν!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ