ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.2.2021 | 21:02

Δέν μου τα λέει καλά

Ενώ μέχρι πρίν από 10 μέρες μιλούσαμε και 3 και 4 φορές μέσα στην ημέρα,και κάθε μέρα συναντιόμασταν στα πλαίσια των περιορισμών που υπάρχουν,ξαφνικά αυτό άλλαξε.Τώρα ούτε διάθεση έχει να μιλήσουμε,κι όταν της λέω να βρεθούμε μου λέει διάφορα που εγώ πιστεύω ότι είναι δικαιολογίες.Δεν θέλει να συνεχίσουμε;Υπάρχει άλλος,αλλά κι αυτό να ισχύει,πώς τον γνώρισε στην καραντίνα;Κλεισμένη στο σπίτι είναι,και τη σχολή της απ'το σπίτι την κάνει.Μου κάνει εντύπωση γιατί η αλλαγή της αυτή είναι ξαφνική.
5
 
 
 
 
σχόλια
Έτσι όπως το βλέπω εγώ, μάλλον συνήθισε η κοπέλα στο σπίτι και ντρέπεται να σας πει ότι απλώς δεν θέλει να βγει, μη τυχόν και νομίσετε ότι δεν θέλει να σας δει. Τουλάχιστον έτσι γίνεται μ' εμένα και τις φίλες μου! Έχω τα μαθήματά μου on-line, το ίδιο και οι φίλες μου, αλλά όταν μου λένε να βγούμε, εγώ ντρέπομαι να τους πω ότι θέλω να μείνω μέσα, να παίξω αρμόνιο και να διαβάσω λογοτεχνία, μην μου πουν ότι ξαφνικά "την είδα κάπως." Οπότε βρίσκω δικαιολογίες ότι απλώς δεν νιώθω πολύ καλά ή ότι πρέπει να μείνω μέσα κτλ. Ο εκλεισμός μάς έχει κάνει να συνηθίσουμε το σπίτι μας πολύ.
"Υπάρχει άλλος,αλλά κι αυτό να ισχύει,πώς τον γνώρισε στην καραντίνα;"Φτωχό μου αγόρι... Γιατί δεν λες στην ίδια τις όποιες απορίες σου;;; Εκτός αν στα έχει πει ήδη αλλά δεν έχεις δώσει σημασία..