ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.2.2021 | 00:06

Τι να κάνω;

Είμαι στην τέταρτη δεκαετία της ζωής μου. Είμαι μόνος χωρίς σχέση, γυναίκα κοπέλα. Όσες προσπάθειες και να κάνω πέφτουν στο κενό. Κουράστηκα
5
 
 
 
 
σχόλια
Το αίτιο δεν μπορεί να καθοριστεί χωρίς περισσότερες πληροφορίες, αν και εικάζω πως σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στο ότι δεν εμπίπτεις στις δημοφιλείς κατηγορίες. Τι να κάνεις; είτε αποσύρεσαι, είτε συνεχίζεις την προσπάθεια.
Να κάνεις μια ειλικρινή συζήτηση με τον εαυτό σου και να στραφεις προς την αυτοβελτιωση σου. Μην ακούσω πάλι ότι δε φταις εσύ, αλλά οι ελλεϊνίδες.Υπάρχουν σίγουρα κάποια χαρακτηριστικά σου, που μπορείς να βελτιώσεις. Δεν έχει πάντα να κάνει με την εξωτερική εμφάνιση, αλλά με τον χαρακτήρα και τους τρόπους.
ΣΑΒΑΤΖΖΖΖ σου έχει περάσει σαν σκέψη ότι πρώτα μπορεί να τις απορρίπτεις εσύ (ενδομυχα) είτε για λόγους άμυνας είτε γιατι απλά δεν ταιριάζετε πραγματικά και αυτό να βγαίνει προς τα έξω.
Αν αισθάνονται απόρριψη έστω και διαισθητικά είναι λογικό ακόλουθο να σε αποδομησουν και βέβαια θα το κάνουν στις ανασφάλειες σου.Αλλά αυτό μοιάζει και λίγο με αυτοεκπληρούμενη προφητεία εκ μέρους σου.Πχ αν έχεις μια τρύπα στο παντελόνι σου και προσπαθείς να τη κρύψεις όταν είσαι έξω το μάτι του άλλου θα πάει κατευθείαν εκεί.Ενώ αν δεν έδινες ιδιαίτερη σημασία ούτε οι άλλοι θα έδιναν ακόμα και αν την έβλεπαν.Το link δεν μου ανοίγει από κινητό τουλάχιστον.
ΣΑΒΑΤΖΖΖΖ σου αφιερώνω και εύχομαι αυτούς του στίχους του Δημήτρη Αποστολάκη.Ωσάν το έρημο δεντρίπου ‘ναι στ’ αόρι απάνωμ’ αρέσει να ‘μαι αμοναχόςμε τσι πολλούς δεν κάνωΚι άμας ο κόσμος σκοτεινιάγεμίζει να γυρίζωΧαΐνης και τση χαραυγήςτσ’ ελπίδες να σκορπίζωΦιλικά.