ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.2.2021 | 13:17

Φίλος πρώην

Είμαι 22 είναι 40(δεν του φαίνονται με τιποτα), είμαστε από το ίδιο χωριό και είναι φίλος ενος πρώην μου. Υπάρχει ένα φλερτ , κρυφά από τον πρώην, αλλά δεν ξέρω, αν πρέπει να το προχωρήσω. Εμενα μου αρεσει τέρμα , αν και νιώθω πολύ αβολα κ αμήχανα , όταν τον συναντώ (δεν ξέρω γιατι).. Να το προχωρήσω Ή να τον ξεχάσω και να μην περιπλεξω τα πράγματα? Γιατί Νιώθω πάντα τόσο αμήχανα όταν τον συναντώ?
5
 
 
 
 
σχόλια
Είναι και αρκετά μεγαλύτερος, είναι και φίλος του πρώην. Το λογικό θα ήταν να μην το συνεχίσεις. Παρόλο που πολλές φορές δε σε νοιάζουν αυτά τα πράγματα να έναν άνθρωπο, παρόλο που τα ξεχνάς μαζί του . . . Πάντως το ότι είναι φίλος του πρώην, από τη στιγμή που γνωρίζει για την κάποτε σχέση σας εκείνος, είναι μάλλον δικό του θέμα και ίσως εκείνος θα έπρεπε να έχει αναστολές αν ήταν/είναι στενοί φίλοι. Πάντως εντάξει δεν μπορεί κάποιος να απορρίπτεται μόνο για το ότι ήταν φίλος του πρώην συντρόφου σου. ( κρατιέμαι να μη σου πω αυτό που θέλω, γιατί δεν είναι λογική συμβουλή και δεν είμαι αντικειμενική, κρατιέμαι).
Αντε εσύ είσαι λίγο μετά την ενηλικίωση και ψάχνεις να βρεις το πατήματα σου, κάτι που δεν είναι εύκολο οταν μεγαλώνεις σε ένα χωριό με περιορισμένες ευκαιρίες για κάθε είδους εμπειρία, αυτός στα 40 του τι ψάχνει από ένα κοριτσάκι; Γιατί κρυφά από τον πρώην; είναι ταυτόχρονα και κηδεμόνας σου;Έχετε χάσμα εμπειριών και μια τέτοια σχέση πολύ δύσκολα θα λειτουργήσει, εκτός κι αν τον φαντάζεσαι ως sugar daddy, όπου τις ελλείψεις που θα έχεις -τωρα και αργότερα- θα στις καλύπτει με χρήματα για να σε έχει δίπλα του. Σε αυτή την περίπτωση κι εγώ μαζί σου. Τελικά ισχύει το "όπως βολεύεται κανείς".