ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.2.2021 | 18:44

Ελπίζω να μου κάνει πλάκα

Μου είπε ότι του Αγ.Βαλεντίνου θα μου κάνει έκπληξη.Καταρχάς,του έχω πεί ότι δέν μου αρέσει αυτή η γιορτή,εκτός απ'αυτό όμως,τί έκπληξη να μου κάνει με καραντίνα και απαγόρευση απ'τις 6 το απόγευμα;Ούτε να μου στείλει τίποτα θέλω,γιατί το έχει κάνει κι εγώ ξέρω πώς το κάλυψα στους γονείς μου,και το χειρότερο που φοβάμαι είναι μήπως μου κουβαληθεί.Τον ρωτάω και δέν μου λέει,και ανησυχώ γιατί είναι παρορμητικός και πεισματάρης.Είναι να μήν του καρφωθεί κάτι στο μυαλό.Μου αρέσει αυτό,αλλά πρέπει να βάλει ένα μέτρο.
3
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνώ με τις προλαλήσασες. Δεν είσαι ούτε κατά διάνοια ερωτευμένη, διαφορετικά το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ενθουσιασμός του θα σε παρέσερνε... Άσε λοιπόν τον άνθρωπο να πάρει την προθυμία του, την καλή του την πρόθεση και τον ενθουσιασμό του και να πάει στην ευχή της Παναγίας, κάπου που να εκτιμώνται όλα αυτά.