ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.2.2021 | 17:32

εγκυμοσυνη χωρις σεξ

Ειμαι 3 μηνων εγκυος κι εχω ενα μωρο 14 μηνων. Δεν εχω καθολου διαθεση για σεξ κι ο συντροφος μου θελει και τον ενοχλει πολυ.. πραγματικα δεν ξερω αλλα μου συμβαινει πρωτη φορα απο την ενηλικη ζωη μου και μετα..δεν εχω καμια ορεξη ουτε φαντασιωση. Τιποτα δεν με αναβει ακομη και τσοντα να δω θα μου φανει αδιαφορη. Το μονο που θελω ειναι να χουχουλιασω στο κρεβατι , τον ελαχιστο χρονο που απομενει...λιγη ηρεμια ζηταω γιατι το μωρο ειναι τοσσο ζωηρο και με την εγκυμοσυνη δυσκολευομαι κυριολεκτικα να παλευω καθε λεπτο μαζι του...να το κυνηγω με το κουταλι γυρω γυρω για να φαει, να του βγαζω την πανα και τσουπ να κατεβαινει απο το κρεβατι πριν προλαβω να του βαλω την καθαρη. Ουφ...στο τελος της ημερας να εχω και δυο ωρες νανουρισμα και μολις κανω να απομακρυνθω να κλαιει. Να μην μπορω ουτε στην τουαλετα να μπω γιατι με χανει και κλαει... σκεφτομαι οτι θα γεννηθει και το αλλο και θα τρεχω ασταματητα σαν τρελη...ειλικρινα το σεξ μου φαινεται ασημαντο πια μεσα σε ολη αυτη την πιεση
6
 
 
 
 
σχόλια
Δεν μου πέφτει κανένας λόγος ,κανενας απολύτως. Αλλά άθελά μου εκνευρίζομαι όταν μια νέα μαμά σε πληρη απόγνωση ξαναμενει έγκυος. Τραβάτε με και ας κλαίω ,αυτό μου έρχεται στο μυαλό. Κοπέλα μου,αν δεν έμεινες τυχαία έγκυος ξανά ή αν είσαι 35 plus, τότε αποδεξου την κατάσταση που από επιλογή σου μπήκες και βγαλτα πέρα όπως μπορείς. Δεν μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος εδώ.
Πιστεύω ότι πρέπει να κάνετε μία συζήτηση με τον σύντροφό σου, να του πεις ό,τι είπες και εδώ. Εξήγησέ του πως έχει η κατάσταση και μετά άκου τι έχει να σου πει. Αν σε αγαπάει πιστεύω θα καταλάβει ότι τα μωρά σε έχουν καταβάλλει.
Εσύ στο μαγκανοπήγαδο,κι εκείνος έχει της πίτσας του το χαβά.Να χαίρεστε το μωράκι σας,και με το καλό και το δεύτερο.Εύχομαι ο σύντροφος σου ν'αλλάξει μυαλά.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ